Home Fashion 10 genți care sunt la modă în 2019

10 genți care sunt la modă în 2019

de admin
genti care sunt la moda in 2019

10 genți care sunt la modă în 2019: un subiect care le interesează pe multe dintre femei, mai ales că poșeta este un accesoriu nelipsit în fiecare zi. Oriunde ar merge, indiferent de momentul zilei sau contextul în care se află, femeile nu pot renuța la genți, căci în acestea își depozitează unele dintre cele mai importante și folositoare lucruri, precum telefonul mobil, cheile, portofelul cu bani și acte, fardurile și altele asemenea.

Pentru a vă asorta în mod corect ținuta, este foarte important să știți care sunt tendințele anului 2019 în materie de genți, ce genți la modă să purtați și ce achiziții să faceți la capitolul genți 2019.

Ce genți sunt la modă în 2019?

Când vine vorba despre genți la modă în 2019, este foarte important să știm că anul acesta se poartă modele și culori variate, potrivite pentru tot felul de zile și ocazii. De asemenea, în anul 2019, cele mai multe dintre genți trebuie să îmbine utilitatea cu confortul și aspectul plăcut. Femeile nu își mai doresc și multe dintre ele nici nu au timp pentru schimbarea poșetei în funcție de momentul zilei sau evenimentul la care participă, motiv pentru care o geantă la modă perfectă în 2019 trebuie să fie de bună calitate, să se potrivească în tot felul de contexte și cu tot felul de ținute, dar și să arate extrem de bine indiferent de conținutul acesteia. Iată care sunt cele mai utile sfaturi de care trebuie să se țină cont atunci când vine vorba de genți 2019:

 • Model – de regulă, când își cumpără genți, femeile analizează foarte bine modelul. Acesta trebuie să îndeplinească anumite criterii, astfel încât să nu fie prea banal, dar nici prea excentric. Fiecare femeie are propriile preferințe și gusturi atunci când vine vorba de genți. Chiar și așa, în 2019 vor fi foarte la modă gențile cu decorațiuni metalice, cu ținte și brelocuri atașate. Modelele de genți inspirate din creațiile marilor case de modă din perioada anilor ’80 vor fi și ele foarte la modă în 2019, mai ales că se mizează pe reinventarea stilurilor de odinioară. Anul acesta modelele de genți care pot fi purtate atât la birou, cât și la un cocktail sau la o întâlnire sunt perfecte pentru tendințele actuale.
 • Dimensiuni – gențile de dimensiuni foarte mici, în care încap cu greu banii, telefonul și poate un mic fard au farmecul lor și pot fi extrem de utile în anumite situații. Același lucru este valabil și în cazul genților foarte voluminoase în care pot fi puse cu ușurință anumite haine, pantofi sau diferite obiecte. Când vine vorba despre dimensiuni, în materie de genți la modă în 2019 se poartă poșetele medii, nici prea mari, nici prea mici. Gențile în care pot fi puse obiecte neapărat necesare unei femei pe parcursul unei zile sunt ideale anul acesta.
 • Formă – pentru a purta în mod corect genți la modă în 2019 este foarte important să se țină cont de forma în care acest accesoriu indispensabil a fost creat. Există poșete clasice, pătrate sau dreptunghiulare care vor fi în trend anul acesta, mai ales dacă sunt purtate și accesorizate așa cum trebuie. Desigur că există o gamă largă de genți la modă cu forme inovatoare, creative și chiar excentrice. Spre exemplu, gențile în formă de inimă sau de diamant sunt la mare căutare în 2019. Pentru vară gențile în formă de căpșună, de pepene sau de citrice sunt un adevărat deliciu în domeniul modei.
 • Material – materialul din care este confecționată geanta spune foarte multe despre calitatea acesteia, dar și despre modalitatea de purtare. O geantă din piele naturală va insufla automat eleganță și prestanță, pe când o geantă din rafie, de exemplu, trimite cu gândul la vară, la soare, la plajă. Nu există un material ideal pentru confecționarea de genți la modă în 2019. Fie că alegeți să purtați o geantă din piele întoarsă sau una din material sintetic, important este ca aceasta să completeze outfit-ul per ansamblu.

10 genți la modă în 2019

Pentru că anul 2019 este unul al varietății și creativității în ceea ce privește moda, iată zece tipuri de genți care vor fi un must-have:

 1. Genți cu mânere metalice

Genti cu manere metalice

În 2019 se vor purta foarte mult gențile cu mânere metalice și cele cu mânere din lanț. Inspirate din clasicele poșete Chanel, aceste genți sunt mereu reinventate, astfel că se potrivesc de minune în tot felul de combinații vestimentare.

 1. Genți în culori calde

Genti in culori calde

Dacă gențile negre nu se vor demoda niciodată, este bine ca, cel puțin ocazional, să faceți o pauză din purtarea acestora și să vă îndreptați atenția și spre culori mai vii. Culoarea este elementul-cheie când vine vorba de genți 2019. Anul acesta se poartă foarte mult gențile roșii, roz pudrat, lila, oranj sau bleu foarte deschis. Gama de culori primăvăratice va fi în trend pe tot parcursul anului 2019.

 1. Borsetele

Borsetele

Când vine vorba de genți la modă în 2019, trebuie să recunoaștem că borsetele au căpătat o popularitate incredibilă în ultima perioadă. Acestea pot fi purtate atât cu outfit-uri casual, cât și cu ținute mai elegante. De asemenea, borsetele sunt foarte compacte, ușor de purtat, suficient de spațioase și arată foarte șic.

 1. Gențile tip poștaș

Gentile tip postas

Poșetele purtate pe diagonală, cu dimensiuni medii sunt și ele foarte la modă în 2019. Numite poșete tip poștaș, acestea sunt foarte ușor de purtat, sunt confortabile și merg într-o mulțime de combinații. Astfel de genți sunt ideale pentru a fi purtate de zi cu zi, la serviciu sau la facultate.

 1. Gențile mari, foarte spațioase

Gentile mari, foarte spatioase

Se pare că gențile foarte mari și încăpătoare nu își pierd din farmec nici în 2019, ba, dimpotrivă, acestea sunt foarte la modă. Pe lângă faptul că sunt foarte practice, căci în ele se pot transporta o mulțime de lucruri, unele chiar destul de voluminoase, aceste genți au și un aspect interesant, foarte cool.

 1. Genți cu accesorii

Genti cu accesorii

Pentru a purta genți la modă în 2019 trebuie să vă asigurați că acestea sunt accesorizate conform tendințelor. Spre exemplu, la o geantă se poate atașa un breloc drăguț sau o eșarfă. În acest fel geanta va căpăta originalitate și un look deosebit.

 1. Genți foarte bine compartimentate

Genti foarte bine compartimentate

În 2019 sunt la mare căutare gențile cu multe buzunare și compartimente. Acestea ajută la o foarte bună organizare a lucrurilor personale, astfel că nu va fi nevoie să scotociți pentru a găsi cheile sau telefonul, de exemplu.

 1. Genți cu portfard atașat

În poșeta fiecărei femei trebuie să existe un spațiu destinat fardurilor, astfel încât gențile care au un portfard atașat sunt foarte la modă în 2019. Același lucru este valabil și pentru poșetele care au un etui sau un mic portofel atașat.

 1. Genți multifuncționale

Genti multifunctionale

Geanta perfectă este aceea care poate fi purtată la birou, la un eveniment, la o petrecere, în parc sau la cumpărături. De asemenea, în aceasta se poate transporta un laptop, farduri, obiecte de igienă personală, cărți și altele asemenea. Gențile multifuncționale sunt la modă în 2019…

 1. Genți cu capse

Genti cu capse

Chiar dacă fermoarele pot prezenta un grad mai mare de siguranță, acestea nu mai sunt la modă. Sistemele de închidere cu capse sunt mult mai elegante și mai confortabile, așa că gențile cu capse sunt foarte căutate și purtate în 2019.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies