Home Fashion 10 rochii de vară care sunt la modă

10 rochii de vară care sunt la modă

de admin

Rochii de vară își dorește fiecare femeie pentru a-și completa garderoba, însă nu orice model este potrivit și în concordanță cu tendințele în materie de fashion.

În acest articol vă vom pune la dispoziție zece rochii de vară care sunt la modă în sezonul cald al acestui an și cu care nu veți da greș, cu siguranță.

Rochii de vară lungi

rochii de vara lungi

Dacă optăm pentru rochii de vară lungi, nu înseamnă că nu putem să ne punem în valoare feminitatea și latura sexy deopotrivă:

  1. Rochii de vară cu mâneci supradimensionate, cu decolteu adânc și cu despicătură generoasă în față sunt o opțiune potrivită pentru a ieși din anonimat și a vă pune în valoare toate calitățile feminine.
  2. Rochii de vară cu volane în zona bustului reprezintă un model la modă pentru această vară, având la dispoziție o varietate de modele pentru care să optăm, fie pentru un outfit de zi, fie pentru o ținută de seară, selectă.
  3. Rochii de vară cu mâneci lungi, fără decolteu ori șliț, dar care se mulează pe zona taliei, având volum în partea mânecilor și în partea de jos reprezintă o opțiune la modă pentru această vară, pe care nu ar trebui să o ignorați.

Rochii de vară midi

Rochie de vara midi

 

Această lungime pentru rochii de vară este una din ce în ce mai căutată, datorită faptului că vă învăluie în rafinament, în eleganță și stil, cu atât mai mult dacă este accesorizată corespunzător.

  1. Rochii midi drepte, cu șliț redus ca dimensiune, dar care vă oferă facilitatea mișcării sunt ideale pentru această vară. Cu atât mai mult dacă avem în vedere un decolteu pătrat, cu nasturi pe o diagonală și cordon în talie.
  2. Rochii midi cu volănașe sunt articole ce nu vă pot lipsi din garderobă, datorită impactului vizual pe care îl oferă.

Rochii de vară scurte

rochii de vara scurte

Rochii de vară scurte sunt un aliat de nădejde atunci când doriți să defilați cu bronzul și cu feminitatea dumneavoastră în toată splendoarea.

  1. Rochii de vară scurte din in, fără complicații în privința croiului, reprezintă o alegere ideală pentru o plimbare într-o zi toridă. Cu atât mai mult cu cât poate fi accesorizată cu sneakers ori cu sandale cu talpă plană, ceea ce vă va conferi un plus de confort.
  2. Rochii de vară scurte mulate pentru a vă pune în evidență trupul, fiind la modă cele care au volănașe delicate în zona bustului.
  3. Rochii de vară scurte din denim sunt o altă opțiune pe care trebuie să o aveți în vedere, fiind ideale pentru a le combina în ținute de tip street style.

Rochii de vară pentru plajă

rochii de vara pentru plaja

Nu putem vorbi de rochii de vară fără a aduce în discuție o ținută pentru plajă, pentru că ne dorim să fim în pas cu moda în orice situație ne-am afla.

  1. Rochii de vară pentru plajă scurte, largi, cu croiuri simple, pe umeri, de regulă, sunt ideale pentru a fi purtate atunci când mergem să ne bucurăm de soare…

Rochii de vară pentru plajă lungi, cu imprimeuri florale sau monocromatice, cu despicătură generoasă pe picior, de regulă, și cu un croi minimalist sunt o alegere potrivită, care vă va pune în valoare calitățile.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies