Home Compatibilitate zodii 5 zodii care se vor întoarce la fosta iubire până la sfârșitul lunii Septembrie

5 zodii care se vor întoarce la fosta iubire până la sfârșitul lunii Septembrie

de Clair
5 zodii care se vor intoarce la fosta iubire pana la sfarsitul lunii Septembrie

Iată cum vei încheia luna septembrie din punct de vedere sentimental! Când totul părea că s-a terminat, lucrurile se schimbă total. Nimeni nu se aștepta la asta din partea unor nativi ai zodiacului.

Berbec. În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, luna septembrie este una tumultuoasă din punct de vedere sentimental. Deși de-a lungul vremii au experimentat interacționând cu mai multe persoane, desigur, cu scopul de a-și forma o relație, lucrurile nu au decurs așa cum s-au așteptat și, prin urmare, se vor întoarce la fosta iubire.

Taur. Finele lunii septembrie aduce schimbări pe planul sentimental și pentru nativii Taur. O persoană din trecutul lor îi caută, iar aceștia nu pot rămâne indiferenți, ci chiar simt cum se reaprinde scânteia și aleg să facă experimentul unei noi încercări.

Gemeni. Între nativii Gemeni și persoana pe care o adorau cel mai mult a existat la un moment dat un conflict și s-au separat însă lucrurile nu au putut rămâne așa, deoarece aceștia nu și-au putut lua gândul de la persoana iubită și fac tot posibilul să lege iar lucrurile.

Rac. În ceea ce îi privește pe Raci, de-a lungul verii au avut multe scăpări însă, odată cu începutul noului sezon, circumstanțele nu le mai permit. Așadar, nu ar trebui să ne surprindă faptul că Raci vor reveni la fosta iubire din nou.

Leu. Pentru nativii Leu, luna septembrie vine cu mari bucurii. Mai exact, după o lungă perioadă de tensiuni între acesta și partenerul de cuplu, lucrurile încep să se calmeze, iar pe măsură ce trece timpul vă va fi mai ușor să cădeți de acord asupra unor aspecte.

Fecioară. În cazul nativilor Fecioară, ultimile luni au fost presărate cu tot felul de evenimente neplăcute care le-au perturbat armonia în cuplu. Cu toate acestea, riscă și acordă o a doua șansă partenerului lor.

Balanță. Vara a trecut și se poate ca viața să nu mai fie atât de palpitantă de unul singur. Tocmai din acest motiv, nativii Balanță iau în considerație să se împace, odată cu venirea toamnei, cu fostul lor partener.

Scorpion. Persoanele născute sub semnul zodiacal al Scorpionului vor avea o lună septembrie destul de dificilă și le va fi greu să o străbată singuri. Din acest motiv, șansele să vă reîmpăcați cu fostul sunt destul de mari.

Săgetător. În ceea ce îi privește pe nativii Săgetător, aceștia au plecat din relația pe care au avut-o până nu de multă vreme, crezând că există foarte multe lucruri care le lipsesc pentru a fi fericiți. Din fericire, aceștia se vor întoarce înapoi realizând că, de fapt, aveau totul.

Capricorn. În cazul nativilor Capricorn, vorbim despre o situație mai delicată. Aceștia au fost iluzionați de faptul că singurătatea poate fi o opțiune mai bună, însă până la sfârșitul lunii Septembrie vor constata exact contrariul și își vor face cale să se întoarcă.

Vărsător. Posesorii semnului zodiacal al Vărsătorului au investit foarte mult timp și sentimente în relația lor și parcă nici lor nu le vine să creadă că tocmai ei au fost cei care au pus punct. Cu toate acestea, vor face tot ce le stă în putință pentru a repara situația…

Pești. Persoanele din zodia Pești sunt cunoscute ca fiind foarte orgolioase, acesta fiind și motivul pentru care au renunțat la partenerul lor sentimental. Deși le va fi greu să accepte, această persoană era cea mai potrivită pentru ei și ar face bine să se întoarcă la ea.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..