Home Compatibilitate zodii 5 Zodii lasă totul în urmă și au un nou început în Martie 2024

5 Zodii lasă totul în urmă și au un nou început în Martie 2024

de Arseni Ana
5 Zodii lasă totul în urmă și au un nou început în Martie 2024

Berbecii trec printr-o perioadă în care decid să lase trecutul în urmă. Dacă până acum nu aveau puterea să se rupă de o realitate care îi sufoca, acum își deschid aripile și zboară către noi orizonturi. Întâlnesc persoana potrivită și sunt gata de căsătorie. Vor reînvia ca Pasărea Phoenix din propria cenușă, iar cei din jur vor fi surprinși de atitudinea lor și de modul în care au reușit să treacă peste dezamăgirile trecutului. Deși a fost destul de greu, prezentul și viitorul le aparțin. Dețin toate aptitudinile și beneficiază de toată determinarea de a-și lua viața de la capăt. Foarte bine, astrele sunt de partea voastră!

Taurii trec printr-o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar. Reușesc să își găsească un nou loc de muncă și vor avea parte numai de satisfacții. Relațiile cu șefii și colegii vor fi excelente și, deși abia s-au angajat, datorită implicării de care vor da dovadă, vor primi multe laude și posibil și o creștere salarială. Oricum ar fi, nimic nu le stă în cale în această lună și fac tot posibilul să obțină ceea ce își doresc. Cu așa atitudine, pot muta și munții din loc.

Gemenii sunt dornici de o evoluție pe plan spiritual și decid să învestească cât mai mult în această latură a vieții. Se înscriu la tot felul de cursuri de dezvoltare și decid chiar să plece în locuri izolate pentru a reuși să mediteze în liniște și să  își însușească noile experiențe dobândite. Urmează pentru ei o perioada liniștită în care vor pune accent și vor investi în ei.

Scorpionii iubesc plimbările și, dacă până nu demult nu își permiteau să își satisfacă astfel de dorințe, economiile puse la saltea sunt tocmai bune pentru a da startul unor noi experiențe. Călătoriile pe care le visau în copilărie vor deveni acum reale și vor reuși să cunoască alte culturi. Cert este că la reîntoarcere vor dori să își reamenajeze casa în stilul țărilor care le-au rămas pe retină și de care vor să își amintească mult timp. Este posibil ca la revenirea în țară să cunoască și o persoană interesantă cu care vor pune bazele unei relații de lungă durată. Putem să facem referire aici și la o eventuală căsătorie, căci inimii nu îi poți dicta, iar ei vor simți acest lucru…

Pestii sunt dornici de schimbare și reușesc să plece de la un loc de muncă care nu le oferea prea mari șanse de dezvoltare și să înceapă o afacere pe propria piele. Au pus totul la punct cu lux de amănunte și sunt convinși că vor reuși. Cu puțin ajutor din partea unui prieten care are ceva studii în domeniu, vor reuși să pornească pe un drum nou unde îi așteaptă o mulțime de provocări, dar și satisfacții financiare. Pe lângă reușitele profesionale, se vor bucura și de aprecierea celor din jur, iar stima de sine va atinge cote maxime în această lună. Un început promițător se anunță pentru ei în prag de primăvară.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..