Home Compatibilitate zodii Cinci zodii vor avea un început de Martie extraordinar, iar două zodii vor avea de suferit

Cinci zodii vor avea un început de Martie extraordinar, iar două zodii vor avea de suferit

de Arseni Ana
5 zodii vor avea un inceput de Martie extraordinar iar doua zodii vor avea de suferit

Primăvara este anotimpul renașterii și odată cu ea ies la iveală niște adevăruri foarte dureroase sau cuvinte care nu au fost spuse la momentul potrivit. Dacă unii nativi se vor bucura din plin de  efectele ei beneficii, unii vor resimți pe propria lor piele că răni nevindecate revin în prezent și le agita previziunile viitorului.

Gemenii se axează în această primăvară foarte mult pe planul profesional. Vor să iasă din zona de monotonie în care s-au tot învârtit și doresc cu orice preț să facă lucrurile perfect și și-au setat deja noi task-uri pentru a obține ce-și doresc cu adevărat. Se vor bucura de atenție din partea șefilor, iar toată munca le va fi răsplătită.

Este posibil chiar să intre în posesia unei moșteniri sau chiar să semneze un act important la locul de muncă prin care îi sunt încredințate sarcini noi și poate exista șansa chiar să fie team leader. Acești nativi se gândesc mai mult ca niciodată la viitor și planifică o călătorie pe care o tot amână. Sunt convinși că în acel loc își vor găsi liniștea sufletească, iar odată cu ea va apărea în viața lor și o persoană de sex opus care va avea un rol-cheie în viața lor sentimentală.

Racii vor călători foarte mult în această perioadă. Sunt mai generoși ca oricând în luna lui Mărțișor și există posibilitatea ca cei din jur să profite de acest lucru. La capitolul finanțe lucrurile nu vor fi prea roz, însă cu puțină limitare veți reuși să treceți cu brio de această perioadă.

Vă recomandăm ca în această lună să vă axați mai mult pe latura emoțională a voastră și să restabiliți valorile în care credeți. La capitolul dragoste, lucrurile sunt total diferite de finanțe. Dragostea va pluti în aer și vă veți lăsa purtați de Cupidon în mrejele iubirii. Pentru cei singuri se întrevăd oportunități majore de schimbare a statutului matrimonial, iar pentru cei care se află deja într-o relație stabilă, momentele romantice nu vor lipsi. Profitați de fiecare clipă și încercați să dați frâu liber sentimentelor!

Leii se bucură din plin de succes pe planul profesional. Datorită faptului că vor fi în centrul atenției, vor căpăta și mai mare încredere în forțele proprii și se vor simți capabili să mute munții din loc. Vor lucra suplimentar, însă acest aspect nu va trece neobservat de cei din jur, mai ales de colegii care vor încerca să le pună bețe în roate.

Deși beneficiază de toate resursele necesare, sunt puțin sceptici și atunci când va fi vorba de o decizie radicală, au tendința de a se sustrage și a-i lăsa pe ceilalți să decidă pentru ei. A doua parte a lunii aduce, în schimb, mai multă liniște și vor reuși să vadă și ei partea plină a paharului. O ofertă căreia nu i-au acordat importanță revine în prezent și acum au toate șansele să o accepte. Trebuie să învățați în această lună că nu toți cei din jur vă vor susține cu adevărat și că toate lucrurile mai puțin plăcute vă vor face mai puternici.

Fecioarele consideră că a sosit momentul să pună punct stilului haotic de viață pe care îl au în prezent. Decid să facă puțină mișcare sau chiar să își facă abonament la sală. Oricare decizie ar lua, va fi una foarte benefică pentru ele, cu efect pe termen lung.

Le ajută foarte mult în această perioadă comunicarea, iar datorită acestui motiv vor reuși să lege relații care le vor ajuta în planurile pe care doresc să le întreprindă în viitor. Investițiile din trecut revin în prezent și sunt mai hotărâte că niciodată să ia o decizie radicală cu privire la acest aspect.

Au tendința de a vedea lucrurile mult mai grave decât sunt și de aceea se vor stresa mai mult decât trebuie. Vor  învăța o lecție importantă: impulsivitatea este cea care de cele mai multe ori agravează situația, iar aceasta poate fi clarificată și fără a precipita apele sau a eroda relațiile cu cei din jur. Ia o pauză, calmează-te și apoi încearcă să îți expui punctul de vedere!

Scorpionii sunt duplicitari în această lună. Vor trece de la o stare la alta și pot crea confuzie în rândul persoanelor dragi. Există posibilitatea să întâlnească o persoană de sex opus care îi poate ajuta cu informații prețioase. Indicat este să fie atenți la tot ce se petrece în jurul lor și să ciulească foarte bine urechile. Revin anumite situații din trecut și învățați cum să le gestionați și unde anume ați greșit. Pe parcursul acestei luni veți învăța o mulțime de lucruri care vă vor fi foarte utile în viitorul apropiat. Fiți atenți la tot ce se petrece!

Vărsătorii au tendința de a se izola complet în această lună și de a-și interioriza toate stările și emoțiile. Le recomandăm să meargă într-un loc liniștit și să își pună gândurile în ordine. Situațiile mai puțin plăcute din ultima perioadă și-au pus amprenta asupra lor și au senzația că nu mai găsesc nicio vesta de salvare de care să se agațe.

Au fost înconjurați de mulți oameni care nu au avut intenții foarte bune și s-au încărcat negativ. Vor cu orice preț dreptate și vor învăța pe propria lor piele că uneori e mai bine să lași lucrurile să se rezolve de la sine. Timpul e cel care va decide dacă merită sau nu să acorde importanță unor astfel de situații…

Peștii sunt printre cei mai puțin norocoși în această lună. Nimic nu iese așa cum și-ar fi dorit și au tendința de a vedea partea goală a paharului. O despărțire de o persoană dragă îi va marca profund și cu greu vor reuși să treacă peste acest lucru. Decizia pe care au luat-o nu mai poate fi  amânată, iar acum regretă că au ales fără a analiza în detaliu. Aveți răbdare! Totul va trece și veți vedea că nimic nu este pentru totdeauna. Va ieși curând soarele și pe strada voastră.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..