Home Compatibilitate zodii 6 zodii vor avea parte de surprize pe planul sentimental

6 zodii vor avea parte de surprize pe planul sentimental

de Clair

Viața Taurilor va fi plină de romantism, Leii vor face pasul cel mare, iar Fecioarele își vor da seama că persoana de lângă ei este cea potrivită.

Berbec
Berbecii vor avea parte de câteva certuri mai serioase în cuplu. Aceștia nu vor fi pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu, iar acest lucru se va resimți începând cu noaptea aceasta.

Taur
Nativii Taur vor avea parte de mult romantism. Aceștia vor oferi iubire și vor primi iubire în schimb, iar lucrurile vor merge foarte bine între ei și între partener.

Gemeni
Nativii Gemeni vor trece printr-o despărțire dureroasă. Aceștia simt că au luptat singuri, că doar ei au tras în relație și vor pune punct poveștii de iubire în care erau implicați.

Rac
Racii vor trebui să își pună gândurile și sentimentele în ordine, după ce au trecut printr-o perioadă mai dificilă pe planul sentimental. Nativii se vor gândi foarte bine la anumite lucruri și vor lua o decizie importantă.

Leu
Leii vor face pasul cel mare. În cele din urmă, nativii par să își fi găsit persoana cu care vor petrece tot restul vieții și vor decide că este momentul potrivit pentru a-și oficializa relația și în acte.

Fecioară
Fecioarele își vor da seama că persoana de lângă ei este cea potrivită. După ce au avut parte de mai multe evenimente neplăcute și dificile, Fecioarele vor vedea că au reușit să le depășească alături de partener.

Balanță
Balanțele vor afla un adevăr care le va putea pune în pericol relația. Nativii vor trebui să se gândească foarte bine dacă vor mai vrea să stea alături de persoana cu care sunt acum și trebuie să se asigure că decizia va fi una corectă.

Scorpion
Scorpionii vor avea parte de o dovadă de iubire care va veni din partea partenerului sau din partea unui admirator secret. Persoana respectivă își va exprima sentimentele pe care le poartă pentru ei.

Săgetător
Nativii Săgetător vor trebui să poarte o discuție serioasă cu partenerul despre lucrurile care nu mai merg așa cum trebuie. Nativii au multe lucruri de rezolvat și vor trebui să găsească o modalitate prin care să ajungă la un numitor comun.

Capricorn
Capricornii vor relua o poveste de iubire cu o persoană de care s-au despărțit în urmă cu ceva timp. Se pare că sentimentele nu au trecut, iar regretele încă există și acum, după atâta vreme, și vor face tot posibilul pentru a se împăca.

Vărsător
Vărsătorii vor trebui să suporte consecințele acțiunilor lor. Se pare că ceea ce au făcut în relație nu a fost tocmai pe placul partenerului și vor trebui să „plătească” pentru acest lucru…

Pești
Nativii Pești vor face tot ceea ce le stă în putință pentru a-și face partenerul de cuplu să se simtă iubit și apreciat. Aceștia vor să creeze o legătură specială cu acesta și să îi ofere toată iubirea pe care i-o poartă.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..