Home Stiri mondene A fost Andreea Marin cerută în căsătorie?

A fost Andreea Marin cerută în căsătorie?

de Clara

Plecată în vacanță la munte, Andreea Marin a publicat mai multe fotografii, dar una dintre ele a atras atenția în mod deosebit. Mai exact, prezentatoarea purta un inel care a ridicat multe semne de întrebare, iar internauții s-au gândit că a fost cerută în căsătorie.

„Cel mai vesel sfârșit de an și cel mai frumos început! Și totuși, oriunde am hoinări, nicăieri nu e mai bine ca acasă! Cel mai bun și sănătos somn e cu capul pe perna mea și tot acolo se nasc visurile pentru noun an! Home sweet home!”, a scris aceasta în dreptul fotografiei.

De-a lungul timpului, invitată în cadrul mai multor emisiuni televizate, Andreea Marin a vorbit despre căsnicia cu Ștefan Bănică junior, spunând că ea nu este vinovată pentru terminarea ei.

„Știi că se spune că într-o relație există greșeală și din stânga, și din dreapta. Îmi pare rău, n-am greșit. Dimpotrivă, am făcut tot ce mi-a stat în putere să fie bine. Dar, până la urmă, în relațiile pe care le avem de-a lungul vieții, e vorba și de potrivire.

Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simplu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece”, a spus Andreea Marin în emisiunea lui Mihai Ghiță, În oglindă, despre divorțul de Ștefan Bănică junior.

„Pentru mine, trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10, te doare spre 11. Niciun divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă.

Nu e greu să iubești în lumina reflectoarelor. Au fost însă dezavantaje. Când am ieșit cu Violeta din maternitate, era să facem accident. Dar nu asta m-a incomodat în căsnicia mea, ci nepotrivirea. Din cea de-a doua căsnicie o am însă pe fiica mea… și asta contează cel mai mult. Nu mă uit înapoi”, a spus Andreea Marin în cadrul emisiunii 40 de întrebări

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies