Home Stiri mondene A fost Emil Rengle descalificat din emisiunea „Survivor”?

A fost Emil Rengle descalificat din emisiunea „Survivor”?

de Clara

Ediția Survivor România, ce se va difuza pe data de 2 ianuarie, va aduce multe surprize telespectatorilor. Competiția este una care ține fanii cu sufletul la gură, iar unul dintre aceste momente va fi oferit chiar de către Emil Rengle.

Acesta urmează să sufere o accidentare destul de gravă și va fi nevoie de intervenția medicilor pentru a rezolva problema. Cum accidentările sunt grave, este posibil ca, în funcție de gravitatea sa, Emil Rengle să fie eliminat, însă va trebui să așteptăm difuzarea episodului pentru a putea vedea.

În urmă cu ceva timp, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a vorbit despre rolul pe care îl are în emisiune, dar și despre cum simte tot ceea ce se întâmplă acolo. Acesta a oferit câteva detalii și din spatele camerelor de filmat, pentru o imagine cât mai amplă.

„Concurenții sunt în modul de supraviețuire, dar mă gândeam că avem una dintre cele mai frumoase meserii amândoi. Avem capacitatea de a le aduce emoții celor de acasă. Este un job care nu este deloc ușor însă mereu oamenii participă cu tine. Se face un transfer foarte clar de emoție. Te implici foarte mult ca telespectator.

Jocurile copilăriei fac diferența, au zis-o și concurenții. Aruncările, țopăitul, lucrurile care poate par prostioare. E o presiune constantă, reală, este cel mai spectaculos show de reality outdoor. Cei din echipa de producție sunt ca supraviețuitorii. Sunt români, turci, dominicani care arată spectaculos. Arată ca un platou de film de Hollywood”, a spus Daniel Pavel, potrivit celor de la playtech.ro.

„Zanni le-a plăcut. Era Faimosul care trecea în zona de copii. Mă măgulește aprecierea publicului care te oprește în soare, în ploaie, ca să facă o poză. Copiii îmi spuneau că le plac Războinicii, dar și Zanni”, a spus acesta în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies