Home Stiri mondene A recunoscut abia acum! Care a fost reacția Ioanei Ginghină după ce a văzut fotografiile în care Alexandru Papadopol o săruta pe noua sa iubită

A recunoscut abia acum! Care a fost reacția Ioanei Ginghină după ce a văzut fotografiile în care Alexandru Papadopol o săruta pe noua sa iubită

de negriuelena

Vestea despărțirii Ioanei Ginghină de Alexandru Papadopol, cuplul celebru pentru stabilitatea avută timp de 12 ani, a cutremurat showbizul românesc.

Fanii celor doi, dar și persoanele apropiate fostului cuplu au avut parte de șoc după șoc, deoarece la scurt timp după pronunțarea divorțului, Alexandru Papadopol a fost surprins în public sărutând-o pe noua sa iubită.

Adriana Irimescu, noua iubită a lui Alexandru Papadopol, a fost soția lui Adrian Titieni, mentorul lui și prietenă cu Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină a fost invitată de curând în cadrul unei emisiuni TV unde a dezvăluit cum a reacționat atunci când a văzut fotografiile în care fostul soț se săruta cu actuala iubită.

„Nu mi-a fost uşor. Când am văzut imaginile, am sunat imediat la psiholog să ştiu cum fac cu Ruxi (n.r.: fiica lor). Apoi, l-am sunat pe el.

Era şi el terminat, nu avea niciun chef să se vadă chestia aia. Îţi dai seama, a dat cu bâta-n baltă. Asta a fost.

Nu mi-a picat bine, dar bănuiam ceva şi nu am fost aşa şocată, cumva aşa, de ce zice lumea”, a afirmat actrița.

Aceasta se află acum într-o relație mai bună cu Alexandru Papadopol, deși nu mai sunt împreună.

„El nu şi-a refăcut viaţa. Viaţa e mai complexă. Trebuie să găseşti un om care să îţi îndeplinească nevoile. (…)

Da, i-am şi spus. Mie îmi plac bărbaţii, eu iubesc bărbaţii (n.r.: dacă se gândeşte la o altă căsnicie). E tatăl copilului meu.

Întotdeauna Alexandru va fi special în viaţa mea şi şi eu voi fi specială în viaţa lui. Mă ajută acum foarte mult. Am mai mult ajutor acum de la el.

Face tot posibilul să mă ajute, nu numai ca mamă, ca tot ceea ce înseamnă viaţa mea.

Dacă mi se strică maşina tot la Alexandru apelez, tot el îmi va schimba cauciucurile de iarnă”, a spus Ioana Ginghină…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies