Home Stiri mondene Abia acum s-a aflat! Cine este fosta asistentă TV care a avut o relație secretă cu Mario Iorgulescu

Abia acum s-a aflat! Cine este fosta asistentă TV care a avut o relație secretă cu Mario Iorgulescu

de negriuelena

În noaptea de 7 spre 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, a provocat un accident cumplit, pe Șoseaua Chitilei, din București.

Mario Iorgulescu intrase în plin într-o mașină care circula regulamentar.

La volanul mașinii respective se afla un tânăr de 24 de ani, care, din cauza impactului violent, nu a avut nici cea mai mică șansă să supraviețuiască. Bărbatul avea doi copii.

Mario Iorgulescu ajunsese atunci la Spitalul Elias în stare gravă, în prezent fiind conectat la aparate.

Fiul lui Gino Iorgulescu se numără printre băieții de bani gata, fiind cunoscut drept unul dintre „craii de Dorobanți” care au avut idile cu unele dintre cele mai dorite femei din România.

Având în vedere mediatizarea din ultima vreme a lui Mario Iorgulescu, a ieșit la iveală și faptul că una dintre femeile care nu i-au scăpat acestuia este chiar cunoscuta fostă asistentă TV Daniela Crudu.

Cei doi au avut o relație de scurtă durată în urmă cu trei ani, care a fost ținută în secret la acea vreme.

Potrivit informațiilor apărute în mass-media, Mario Iorgulescu a fost fascinat de felul în care arată Daniela Crudu și a făcut tot ce a putut ca fosta asistentă TV să fie a lui.

Acesta chiar a reușit să o cucerească pe „Cruduța” și i-ar fi prezentat-o și tatălui său, dar relația lor nu a durat prea mult, ajungând să se despartă de comun acord…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies