Home Compatibilitate zodii Aceste 5 zodii au rămas în trecut! Trebuie să treacă peste! Leul a uitat să trăiască în prezent

Aceste 5 zodii au rămas în trecut! Trebuie să treacă peste! Leul a uitat să trăiască în prezent

de Arseni Ana
Aceste-5-zodii-au-ramas-in-trecut

Mai devreme sau mai târziu, cu toții ne confruntăm cu  diverse probleme din toate categoriile. Unii trec prin dificultăți pe planul sentimental, alții, prin probleme financiare, iar alții, prin tot felul de chestiuni. Nu există o persoană care să nu fi avut vreodată probleme, deci nu este o nenorocire, ci, dimpotrivă, cu cât mai multe necazuri vom avea, cu atât mai puternici vom învăța să fim.

În următorul articol vă sunt prezentate zodiile care au rămas în trecut, tocmai din cauza acestor dificultăți.

BALANȚĂ

Confruntarea Balanțelor cu trecutul poate da dureri de cap tuturor celor care încearcă să le ofere o mână de ajutor. Nimeni nu poate convinge Balanța că durerea a trecut și pericolul a dispărut.

Tendința Balanței de a rămâne blocată în trecut este bine cunoscută de toți cei interesați de zodii însă nimeni nu știe, de fapt, că persoana în cauză se autosabotează. Balanțelor le place foarte mult sentimentul de suferință , dar nu cea fizică, pentru că își iubesc trupul. Acestora le place suferința emoțională și adoră să se victimizeze.

Horoscopul anului trecut le-a prezis nativilor Balanță câteva probleme de sănătate peste amintirea cărora nu au reușit să treacă. Fie că aceste probleme au fost urmate sau nu de complicații, au lăsat urme adânci în sufletele lor.

Pentru ca Balanțele să se poată simți din nou încrezătoare, independente și active, recomandarea noastră este să-și accepte vindecarea și să pășească cu mult curaj spre viitor. Horoscopul anului 2019 le prevede multe realizări!

RAC

Nativul Rac a rămas cu sufletul în trecut. Nu-și poate uita marea iubire.

Până în prezent, nativul Rac încearcă să își ascundă sentimentele pe care i le poartă celei/celui care a fost cândva prima lui iubire. Dar ce face Racul atunci când trecutul îl împinge spre viitor? Suferă! Și nu doar că suferă, ci se îndreaptă spre o dependență majoră de fostul partener.
Racul prinde în cleștii lui și cea mai mică oportunitate de a se apropia de dragostea lui, fie că este dorit acolo sau nu. Insistă, insistă și iar insistă!
Dar în momentul în care realizează că nu mai este dorit, se răzbună. Urmărește fiecare mișcare a fostului/fostei pe toate rețelele de socializare, fiecare ieșire în oraș, fiecare prieten nou sau potențial partener de cuplu, până când apare momentul oportun de a-și pune în acțiune planul diabolic.
Deși probabil nu este ceea ce vor să audă, recomandarea pentru Raci este de a renunța la trecut și a se concentra pe prezent și viitor. Iubirea vieții lor le poate sta în față, iar ei să nu o observe, deci este momentul potrivit pentru a renunța la frustrările trecutului și a pune osul la treabă.

LEU

Considerat cel mai independent semn zodiacal, Leul a uitat să trăiască în prezent.

Pierderea sursei de venit, fie ea loc de muncă sau orice altă formă de câștig, i-a făcut pe Lei să devină complet dezinteresați de viitor. Acești nativi s-au transformat din firi independente în firi care așteaptă doar să primească, fără a depune efortul necesar.
Este inevitabil de observat faptul că aceștia nu se simt bine în pielea lor de la o perioadă și, deși își doresc să revină la normal, teama de eșec îi împiedică. Pentru Lei, susținerea venită din partea familiei sau a persoanelor apropiate este cea mai folositoare în aceste momente, chiar dacă pentru început poate părea că ei nu empatizează cu nimeni.

Simțindu-se nesigur pe sine, ceea ce este anormal pentru Leu, pasul spre a trece peste poate fi unul destul de mare și greu de făcut. Însă cu sprijin și voință nimic nu poate împiedica felina să se reorganizeze. La urma urmei, nu ar strica un loc de muncă cu un salariu mai generos sau un contract nou semnat care să vă aducă un profit mai mare. Totul trebuie privit ca fiind o portiță nouă, nicidecum o pierdere.

TAUR

Cu ceva timp în urmă, în viața acestui nativ s-a iscat o problemă familială care îl ține legat de trecut. Poate este vorba despre un divorț, un deces sau poate o ceartă cu cineva care până atunci era cel mai apropiat membru din familie.

Indiferent de cele întâmplate, nativul Taur nu trebuie să își pună încăpățânarea pe primul loc, deoarece nu îi va aduce niciun beneficiu! Acum, mai mult decât oricând, este timpul ca Taurii să-și folosească principiul de a fi cu picioarele pe pământ și să facă un eventual prim pas pentru a rezolva problema. Deși poate părea ceva banal, chiar și un apel telefonic către persoana cu care s-au certat le poate salva conștiința.

Dacă totuși este vorba despre un deces, acceptarea este cheia. Altceva nu este de făcut pentru aceasta. Iar dacă vorbim despre divorț, trebuie înțeleasă ideea că ați ajuns în acest punct tocmai din cauza că nu vă puteați înțelege. Nu mai așteptați să se întâmple ceva! Pur și simplu luați-vă viața în mâini și mergeți mai departe!

Reveniți în prezent și trăiți pentru propria persoană!

CAPRICORN

Memoria excelentă pe care o posedă Capricornul îl determină să rămână cu gândul în trecut.

Ferm convins că trecutul merge mână în mână cu alcătuirea unui viitor excelent, Capricornul se leagă prea mult de eșecurile trecutului. Probabil, acest nativ a dat greș cândva în ceea ce și-a propus, iar acest lucru l-a făcut să considere că are mereu de învățat din trecut. Poate și-a ales greșit școala, locul de muncă sau chiar partenerul de viață. Poate pur și simplu a făcut o alegere greșită pe un plan nu foarte semnificativ. Poate s-a temut de ceva și nu a ales când a avut oportunitatea, iar apoi a ajuns să regrete. Poate, poate și iar poate!

Cu siguranță nu este eronat să învățăm din greșelile trecutului însă recomandarea adresată Capricornilor este de a învăța că nu se repetă toate greșelile, iar dacă o situație este asemănătoare cu o alta din trecut, nu este literă de lege că toate trăirile vor fi la fel ca mai demult. Capricornul trebuie să lase lucrurile să decurgă normal, pentru că prea multă precauție îi poate afecta viața de zi cu zi…

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..