Home Stiri mondene Actrița Tily Niculae, în stare de șoc! Ce veste a dat fosta vedetă de la Pro TV

Actrița Tily Niculae, în stare de șoc! Ce veste a dat fosta vedetă de la Pro TV

de negriuelena

Actrița Tily Niculae, cunoscută telespectatorilor deoarece a interpretat-o pe „Roxana” din serialul La bloc, a împlinit pe data de 28 noiembrie frumoasa vârstă de 34 de ani.

Tily Niculae a dezvăluit, cu această ocazie, care este cel mai frumos cadou pe care l-a primit: vestea că va fi din nou mamă. Aceasta mai are o fetiță pe nume Sofia.

Fosta vedetă de la Pro TV așteaptă un copil și a făcut public acest fapt, fiind extrem de emoționată, chiar în stare de șoc.

„Dumnezeu a decis: Este rândul vostru!

Tastez și îmi tremură mâinile, efectiv! Deși a mai rămas foarte puțin până când familia noastră va fi mărită, stau, mă uit în oglindă și MĂ MINUNEZ.

Eu știam că minunile există. Doar o am pe Sofia. Cât despre bebe din burtică, pot spune doar atât: Te-am visat, te-am creionat, te-am chemat!

E ziua mamei tale îți spun că te așteptam cu brațele deschise, cu multă fericire și iubire.

Ai o soră care țopăie întruna, un motănel pufos și cuminte, un tătic emoționat, o mămică ce a știut că va avea mereu doi copii iubiți și o familie lărgită.

Veselă și gata să îți dea multe îmbrățișări!

Așa că 2020 – VENIM! Toate pânzele sus…”, este mesajul pe care l-a transmis Tily Niculae prin intermediul social media.

Actrița a postat și o imagine unde apare cu burtica la vedere, iar din fotografie se poate observa că nu va mai trece mult timp până când va naște…

Sursa: ciao.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies