Home Stiri mondene Acuzele la adresa lui Reghecampf din partea fostei soţii continuă: „Acum este în genunchi”

Acuzele la adresa lui Reghecampf din partea fostei soţii continuă: „Acum este în genunchi”

de Buinoschi Andreea

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan şi fostul ei soţ au strâns, de-a lungul anilor, o avere impresionantă. Acum, fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf a declarat ce se va întâmpla cu toate bunurile şi cu banii pe care îi au.

„Nu avem nimic de împărțit. Toată averea este moștenită de la mama mea. Am văzut o grămadă de discuții că «i-a luat banii lui Reghecampf». Laurențiu Reghecampf, dacă pleacă din această căsnicie, pleacă cu salariul de la Universitatea Craiova, cu bonurile de masă și o singură casă în America. El a muncit enorm, a muncit pentru altcineva, nu pentru mine.

Mă distrez că toată lumea întreabă. Laurențiu trebuie să lase totul copiilor lui. Ce să merite? Ce, dacă nu avem nimic împreună? Am trăit din acei bani.

Laur știe că a greșit și, fiind un om atât de bun, știe în ce s-a băgat. Doar că, acum, dacă această fată e gravidă, e o mare problemă. Nu poți să te joci cu sufletul unui copil.

I-aș transmite să nu uite niciodată că, atunci când greșești de foarte multe ori în viață și faci aceeași greșeală și lași copiii și familia, Dumnezeu nu te ajută și vii pe pământ ca un suflet firav și nu crești. Acum doi ani jumate unde era Laurențiu? Era sus, în Dubai, câștiga cupe. Acum unde este?! Acum este în genunchi, îmi doresc să se ridice și, dacă face o familie cu domnișoara asta, să nu facă aceeași greșeală pentru a patra oară. Niciodată nu trebuia să se ajungă aici”, a spus fosta soţie a lui Reghecampf în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruţă.

„Eu am aflat de divorț când conduceam. M-a oprit un polițist când conduceam, de la polițistul nostru de pe DN am aflat. L-am sunat pe Reghecampf. Pe urmă, a dat că nu e adevărat!

Încă nu am primit actele de divorț. În ultimele săptămâni, am vorbit foarte rar. Până la acel moment, noi am fost ceva unic! Pentru mine, nu mai este loc de întoarcere. Pentru mine, un om nu poate să își trădeze copiii și familia. Probabil nu era fericit. Nu prea poți să vorbești. Pentru mine e o trădare, dar, în viață, sunt suflete firave și suflete puternice”, a mai spus aceasta în cadrul aceleiași emisiuni…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies