Home Stiri mondene Adda a ajuns la spital în miezul nopții. A avut nevoie de perfuzii

Adda a ajuns la spital în miezul nopții. A avut nevoie de perfuzii

de Buinoschi Andreea

Adda a ajuns la spital din cauza unor alergii care i-au dat mari bătăi de cap. În miezul nopții, aceasta a ajuns pe patul de spital și a avut nevoie de perfuzii pentru a-și reveni cât mai repede.

Artista și-a liniștit fanii imediat, spunând că totul a fost cauzat de o alergie a cărei cauză încă nu o știe. „Alergia, bat-o vina! Problema e ca nu știu de la ce…”, a fost mesajul postat de Adda alături de poza din spital. Fanii au fost alături de ea, încurajând-o.

„Și eu am pățit la fel! Mi s-a umflat fața, alergie, dar de la ce… Nimeni nu știe. Foarte urât. 😑”, „Mască pe față, dezinfectat pe mâini și toate suprafețele din casă, plus zilele de carantină din primăvară, astea toate împreună = cu o imunitate foarte slăbită! Și asta continuă, din păcate, cu susținerea noastră…”, „Trebuie să ai grijă, nu e de joacă și, mai ales, toate tratamentele care se fac sunt pe bază de cortizon, multă sănătate!”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de artistă.

Adda și Cătălin au ajuns în atenția publicului după participarea de la Asia Express. Cei doi se certau încontinuu, dar au recunoscut că nu pot sta unul fără celălalt. „Ăsta e farmecul nostru. Noi am fost scoşi de tot din zona de confort. Nu îmi imaginam viaţa fără bani în buzunar, fără acte, fără telefon, fără a comunica cu copilul. Alex e mic, nu ştiam ce face, ne făceam griji mereu. Noi când am vorbit cu familia, am rămas uimiţi de ce zicea fiul nostru. Spre exemplu, le spunea: «Eu ştiu că voi îmi acordați mai multă atenţie acum pentru că mami şi tati sunt plecaţi». Dacă auzeam ce spunea el când eram în competiţie, ne-am fi dorit să plecăm acasă. Dar el ştia că ne-am dus să îl căutăm pe Moş Crăciun”, au declarat cei doi într-un interviu oferit pentru okmagazine.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..