Home Stiri mondene Adda a trecut prin clipe de groază: „M-a mușcat cu tot maxilarul”. Artista nu și-a putut reveni în urma celor întâmplate

Adda a trecut prin clipe de groază: „M-a mușcat cu tot maxilarul”. Artista nu și-a putut reveni în urma celor întâmplate

de Clara
  • Adda a trecut prin clipe de groază, atunci când a fost mușcată atât de către câinele ei, cât și de fiul ei.
  • Aceasta le-a arătat și fanilor semnele cu care a rămas.
  • Totul a început de la o glumă, dar fiul Addei a luat lucrurile în serios.

Adda a trecut prin clipe de groază, atunci când a fost mușcată atât de către câinele ei, cât și de fiul ei. Aceasta le-a arătat și fanilor semnele cu care a rămas, spunând că durerea este destul de mare și de greu de suportat.

Totul a început de la o glumă, dar fiul Addei a luat lucrurile în serios. De față a fost și Cătălin, soțul Adei, care nu a avut ce să facă în acele momente.

Adda a fost mușcată de câine și de fiul ei

Adda a povestit că, în timp ce încerca să curețe câinele la ochi, acest a mușcat-o de deget, dar lucrurile nu s-au oprit aici.

Într-o seară, artista se juca împreună cu Cătălin și cu fiul lor, iar cel mic a mușcat-o atât de tare, încât i-a rămas semn. Aceasta a glumit și a spus că nu își poate da seama dacă o doare mai tare mușcătura provocată de câine sau cea provocată de fiul ei.

Artista s-a mutat în casă nouă

Adda și-a văzut cel mai mare vis cum se îndeplinește, după ce s-a mutat în casa pe care a așteptat-o mult și bine. Artista și soțul ei au muncit alături de toți oamenii de pe șantier, așteptând ca marele moment să vină.

Mai mult decât atât, Adda are planuri noi și dorește să rămână, din nou, însărcinată. Aceasta se bucură și că apele s-au mai liniștit în ceea ce privește boala pe care o are, deoarece a aflat și de ce suferă, dar și de ce tratament are nevoie.

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies