Home Stiri mondene Adda apelează la ajutorul medicilor din străinătate din cauza dermografismului

Adda apelează la ajutorul medicilor din străinătate din cauza dermografismului

de Clara

Adda se confruntă cu o problemă de sănătate extrem de rară, cunoscută ca dermografism. Pentru a o ține sub control, artista trebuie să urmeze un regim alimentar drastic, dar și să aibă grijă la orele de somn, la stilul de viață și la orele libere pe care ar trebui să le aibă în fiecare zi.

Pentru a se asigura că știe cauza bolii, cântăreața a decis să apeleze la ajutorul medicilor din Ungaria.

„O să-mi fac și analizele astea (nr. pe care le-a primit acum) pentru că trebuie să excludem orice „cocomârlă” pe care puteam să o iau din Asia și să vedem dacă este o boală autoimună sau nu este o boală autoimună, pentru că nu mă las până nu găsesc o rezolvare sau o explicație. Acum aștept un răspuns și de la o clinică din Ungaria unde vreau să merg, chiar dacă mulți doctori din România mi-au spus că nu există vindecare pentru asta (nr. dermografism), ci există metode prin care se poate ține sub control, eu nu mă las până nu găsesc un răspuns și până nu ameliorez situația în proporție de 80%. Pentru că dacă vrei, se poate!”, a spus Adda pe Instagram.

„Dezechilibre, din toate punctele de vedere! Stil de viață, alimentație, stres, gânduri, oboseală cronică, medicamente luate în exces când nu este cazul. Mai ales antibiotice și antiinflamatoare. Dar nu ne spune nimeni asta. Nu suntem educați în sensul ăsta! Nu suntem educați să prevenim, suntem educați să tratăm simptome!

Ah, și excitanții pentru creier: ciocolată, zahăr, cofeină. Ne dau un boost de energie ca să „rezistăm”… până când se rupe lanțul și în interiorul nostru se produce un efect de domino și cade totul, rând pe rând”, a scris aceasta, în urmă cu ceva vreme, în mediul online.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies