Home Stiri mondene Adda, despre consecințele bolii de care suferă: „Aproape isterică din cauza acestui lucru”

Adda, despre consecințele bolii de care suferă: „Aproape isterică din cauza acestui lucru”

de Clara

Adda a fost diagnosticată cu o boală grea și, pentru a se asigura că lucrurile nu se vor înrăutăți, aceasta a trebuit să urmeze, pe lângă tratamente, și un regim alimentar prescris de medici.

Datorită regimului alimentar, Adda a reușit să slăbească extrem de mult și, fericită pentru că a reușit acest lucru, a împărtășit cu fanii o schimbare pe care trebuie să o facă. Cântăreața trebuie să își modifice o mare parte din haine deoarece îi sunt mari.

„Am o problemă existențială! Trebuie să-mi modific toate hainele din garderobă… Imaginați-vă că-mi dau ochii peste cap acum și sunt foarte «tristă», aproape isterică din cauza acestui lucru.

Au explodat mesajele! Nu țin dietă! Este un regim antiinflamator dat de doctori, pe care l-am transformat în stil de viață! Așa voi mânca mereu, de acum înainte! Totul pentru sănătate!”, a scris artista pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu doar câteva zile, aceasta a vrut să lămurească mai multe aspecte. Deranjată de faptul că mai multe persoane au criticat-o pentru că și-a expus problema medicală în mediul online, Adda le-a răspuns răutăcioșilor.

„Ok. Sunteți foarte mulți «doctori» pe internet. Cu foarte multă ură! Am fost și raportată la Agenția Medicamentului de către o doamnă doctor care cică e cea mai buna «pă» histamină. Care, dacă și-ar fi dorit să ajute REAL, probabil mi-ar fi scris în privat care este leacul suprem pentru această afecțiune, din moment ce dânsa îl cunoaște și nu m-ar fi acuzat aiurea în tramvai.

Eu doar am ținut oamenii interesați de acest subiect la curent cu ceea ce fac și ceea ce încerc după MULTE investigații făcute de DOCTORI! Nu de șamani și oameni ai peșterilor. AM SPUS faptul că ÎNCERC ȘI O ALTĂ ALTERNATIVĂ, pentru că NU VREAU să iau pastile toată viața mea! Am scris în postare «POATE VĂ AJUT SAU INSPIR» nu am scris «FACEȚI CA MINE»! Singurul lucru pe care l-am recomandat a fost o CARTE! Nu îmi băgați cuvinte în gură, vă rog! Intenția mea a fost una BUNĂ!”, a postat soția lui Cătălin Rizea pe contul său de Facebook…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies