Home Stiri mondene Adda, despre problemele sale de sănătate: „Stăteam cu injecția de adrenalină lângă mine”

Adda, despre problemele sale de sănătate: „Stăteam cu injecția de adrenalină lângă mine”

de Clara

În urmă cu doar o zi, Adda a lansat o nouă melodie în care vorbește despre relația cu soțul ei, făcând trimitere la boala de care suferă. Aceasta a făcut câteva mărturisiri de-a dreptul emoționante pe pagina sa de Instagram, unde a vorbit despre mesajul piesei.

„De obicei, las câte un mesaj ascuns în fiecare piesă a mea. Mesaj pe care unii oameni reușesc să îl deslușească, iar pentru ceilalți, rămâne un mister. Asta este semnătura mea. De data asta, nu pot să o fac. «Să nu-mi iei trandafiri» e pentru Cătălin, omul lângă care vreau să îmbătrânesc. Chiar dacă povestea pe care am creat-o în versuri poate fi interpretată diferit și trecută prin filtre personale, în funcție de experiențele proprii, de fiecare persoană care ascultă piesa, fiecare cuvânt e pentru «iubire» al meu.

Acum un an, viața mea s-a schimbat când m-am pricopsit cu o afecțiune medicală care mă pune zilnic în pericol. Am încercat să fiu puternică și să gândesc pozitiv mereu însă într-o seară am cedat. Pur și simplu, am plâns din toată inima.

A fost o perioadă de câteva săptămâni când rămâneam fără aer de la edemele ce îmi apăreau în gât. Stăteam cu injecția de adrenalină lângă mine. Încă o fac, dar, cumva, m-am obișnuit cu ideea că poate asta va fi viața mea de acum înainte. Îmi era frică să rămân singură. Îmi era frică să adorm, să nu cumva să mă sufoc în somn. În acea seară în care am plâns, pe masa din sufragerie era o vază cu trandafiri.

Cătălin obișnuiește să-mi ia flori mereu. Am început să scriu și să îmi descarc sufletul, cu frica în inimă că, dacă vreodată el îmi va lua ultimul buchet, să nu fie cu trandafiri. I-am mărturisit că nu-mi plac, nu o făcusem până atunci. Nu am vrut să-l supăr. Și l-am rugat să-mi ia flori sălbatice de câmp care renasc mereu, chiar dacă vântul e împotriva lor. Așa cum sunt și eu. O nebună visătoare, care își dorește să lase ceva în urmă, prin muzică, pentru veșnicie”, a scris Adda pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies