Home Uncategorized Adda l-a amenințat pe Cătălin Rizea: „Te omor”

Adda l-a amenințat pe Cătălin Rizea: „Te omor”

de Andreea M

Ieri s-a difuzat prima ediție a semifinalei de la Chefi la cuțite. Printre cei care se luptă să ajungă în marea finală se numără și Cătălin Rizea, soțul Addei. Acesta a primit un mesaj din partea soției sale, dar mult mai diferit decât s-ar fi așteptat.

Fiecare concurent a primit un filmuleț cu încurajări, venit din partea prietenilor și a familiei. Când a venit rândul lui Cătălin Rizea, Adda i-a dedicat câteva versuri, prin care îl „amenința”. „Iubire, dacă nu mergi mai departe, o să te omor. Eu o să dorm în pat, iar tu, pe covor. Iubire, dacă nu câștigi, dacă nu câștigi, o să te cert și nu mai primești niciodată desert”, sunt versurile compuse de către Adda.

Momentul a fost un deliciu atât pentru cei din platou, cât și pentru cei de acasă. Comentariile de pe Instagram au început să curgă imediat și toată lumea s-a amuzat pe seama relației pe care o au. „«Asia Express» continuă”, „Genial cântecul!!😂 Am râs o grămadă”, „Cea mai tare dedicație 🔥🔥🔥 bravo 💪🏻💪🏻”, „Wawwww, super😍😍😍 văzut momentul la TV❤️❤️❤️”, sunt doar o parte dintre comentariile primite.

Adda și Cătălin Rizea au fost unul dintre cele mai controversate cupluri de la Asia Express, deoarece mereu se certau. În cadrul unui interviu, aceștia au vorbit despre relația lor.

„Am râs de am făcut pe noi. Ne-am dat seama că de multe ori am pierdut probe pentru că nu eram atenţi sau pentru că ne tachinam încontinuu. Eu am mers acolo în calitate de soţ, dar şi de manager al Addei şi trebuia să mă controlez. Oricum, o iubesc foarte tare aşa cum e.

Ăsta e farmecul nostru. Noi am fost scoşi de tot din zona de confort. Nu îmi imaginam viaţa fără bani în buzunar, fără acte, fără telefon, fără a comunica cu copilul. Alex e mic, nu ştiam ce face, ne făceam griji mereu. Noi, când am vorbit cu familia, am rămas uimiţi de ce zicea fiul nostru. Spre exemplu, le spunea: «Eu ştiu că voi îmi acordați mai multă atenţie acum pentru că mami şi tati sunt plecaţi». Dacă auzeam ce spunea el când eram în competiţie, ne-am fi dorit să plecăm acasă. Dar el ştia că ne-am dus să îl căutăm pe Moş Crăciun”, a spus Cătălin Rizea, pentru cei de la okmagazine.ro…

Sursa

Sursa

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..