Home Stiri mondene De la ce a ajuns Adda să sufere de dermografism. O simplă pastilă a dus-o pe artistă…

De la ce a ajuns Adda să sufere de dermografism. O simplă pastilă a dus-o pe artistă…

de Clara

Adda le-a spus fanilor ei, în urmă cu ceva timp, că suferă de o boală greu de tratat. Recent, invitată într-un platou de emisiune, Adda a oferit câteva declarații suplimentare despre cele întâmplate.

„Țin un regim foarte strict pentru intoleranța la histamină și gluten. Am voie să mănânc foarte puține alimente, foarte proaspete, semi-gătite, aproape crude. M-am trezit cu o erupție foarte puternică, am făcut foarte multe investigații medicale. Am luat o pastilă cu o zi înainte, despre care se spune că se descompune în corp și poate provoca alergii. Dar au mai contribuit și stresul, oboseala, stilul de viață haotic.

Am renunțat la lactate, la toate, mănânc foarte multe afine, am înlocuit ouăle de găină cu cele de prepeliță, zahărul l-am înlocuit cu mierea, carnea foarte proaspătă, la grătar sau la cuptor, am voie cartofi prăjiți și ulei de floarea-soarelui, pentru că nu conțin histamină. Legumele trebuie să fie foarte proaspete. Am trei mese pe zi și am și gustări. Mâncarea mea, chiar dacă pare de spital, este gustoasă”, a spus artista în cadrul unei emisiuni televizate.

„Patru luni și ceva cu dermografism. Patru, din următoarele câteva, din următorii ani sau toată viața. Este o boală imprevizibilă. Cu zile bune și zile mai puțin bune. Greu de tratat. Cele mai multe persoane care mi-au scris îl au de ani întregi, iar o mare parte dintre ele, mai ales femeile, sunt rușinate. Se ascund de ochii critici ai oamenilor, după haine. Nu îți afectează viața fizic. O afectează psihic, pentru că lumea vorbește, batjocorește și mai e categoria «care știe leacul suprem». Și eu m-am ascuns, dar nu mai am de gând. Nu e ceva ce trece cu o pastilă-minune”, a spus Adda, în urmă cu ceva timp, pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies