Home Stiri mondene Adda, noi detalii despre starea ei de sănătate: „Am erupții pe tot corpul”

Adda, noi detalii despre starea ei de sănătate: „Am erupții pe tot corpul”

de Buinoschi Andreea

Adda este în culmea fericirii. Aceasta a reușit să slăbească datorită unui regim pe care îl urmează. Artista a ținut să precizeze faptul că nu este întocmai un regim de slăbire, ci a trebuit să scoată din alimentație mai multe alimente care îi provocau reacții adverse.

„V-am terorizat cu slăbitu’ meu! Da-s fericită că mi s-a întors talia acasă. Nu știu pe unde a umblat în ultimii ani…  Vă pup și vă zic din nou că NU țin cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINĂ – am intoleranță! Fără – GLUTEN – am intoleranță. Am renunțat și la ZAHĂR – tot din cauze medicale. Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamină crește și am erupții pe tot corpul… Tam-tam!

Beau multă apă! Iau vitamine și suplimente că să îmi întăresc imunitatea și să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentației greșite, medicamente – antibiotice, antiinflamatoare etc. și stres. Sunt sub supraveghere medicală. Nu recomand nicio dietă-minune. Găsiți un nutriționist și acționați în funcție de corpul vostru și în funcție de REZULTATUL ANALIZELOR!”, a scris Adda pe pagina sa de Instagram.

„Într-un fel, mă bucur că mi s-au declanșat toate alergiile astea încrucișate, deoarece am aflat lucruri noi despre mine. Eu credeam că sunt sănătoasă, până când mi-am făcut niște analize de care eu nici n-am auzit înainte. Cred că era momentul să fac o schimbare în viața mea, mă simt mult mai bine și știu ce am de făcut.

A fost foarte greu să scap și nu cred că am scăpat în totalitate pentru că mai apare pe ici, colo, câte un coșuleț. Am și cicatrici pe față însă orice produs aș fi folosit nu m-a ajutat atât de tare cât m-a ajutat alimentația, m-am hidratat mai mult, am renunțat total la zahăr, la gluten, la toate alimentele care nu sunt potrivite pentru corpul meu. Am renunțat și la machiaj, o fac doar atunci când e necesar. În rest, îmi las fața liberă”, spuse cântăreața în urmă cu ceva timp, potrivit spynews.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..