Home Stiri mondene Adda și soțul ei, criticați dur după ce au participat la emisiunea lui Nea Mărin

Adda și soțul ei, criticați dur după ce au participat la emisiunea lui Nea Mărin

de Clara

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, au luat parte în sezonul acesta la filmările noii emisiuni a lui Nea Mărin. Cu toate că emisiunea este una extrem de îndrăgită, un eveniment a stârnit revolta unor persoane din Mehedinți care i-au jignit pe cei doi.

„Au venit două pseudovedete în Mehedinți să facă pe «deștepții». O anume Ada și soțul ei, două «stele» ale României, au emis tot soiul de aberații despre unul dintre cele mai frumoase locuri din România – Clisura Dunării – și despre unii dintre cei mai primitori oameni din țară, locuitorii de pe Clisură.

În rest, felicitări domnule primar Nicolae Curici, felicitări, Nea Mărin și Liviu Vârciu, dar și tuturor persoanelor care au contribuit la această frumoasă emisiune! Ne mândrim cu minunăția acestei zone din frumosul nostru județ și iubim toate tradițiile și toți oamenii care le duc mai departe cu atât de multă pasiune”, apare pe pagina Mehedințiul meu.

„Îmi pare rău că scriu despre asta. De câteva ore sunt denigrată public DE CEI CARE ADMINISTREAZĂ PAGINILE DE SOCIALIZARE ȘI ȘTIRI din Mehedinți, Orșova, Drobeta Turnu Severin, inclusiv pe pagini de natură politică, unde nu este potrivit să se pronunțe numele meu! Pentru că, în emisiunea care s-a difuzat azi cu Nea Marin, am spus că îmi este frică să iau Covid și vreau să se păstreze distanțarea socială. Lucru impus și de producția show-ului!!! Ne-au dat măști și viziere pentru protecția noastră și a celor din jur.

Înainte de spectacolul respectiv, s-a creat haos și o mulțime de oameni erau claie peste grămadă. Și am preferat să stau retrasă. În plus, erau 40 de grade și evenimentul s-a desfășurat în câmp deschis, de la ora 16:00. Ce a mai deranjat este că am spus că oamenii din public nu erau în «delir». Lucru care S-A VĂZUT LA TV! Nu am mințit. Nu am jignit localnicii. Am muncit cot la cot cu ei. Am cărat, am gătit etc.

Mi-am dat interesul și sufletul ca să fie totul bine. Faptul că sunt acuzată acum este foarte dureros și nedrept. Am vorbit numai de bine despre acea zonă minunată, despre cei ce trăiesc acolo. Pentru că nu am cum să spun altceva. Vă rog să încetați cu acuzațiile false! Nu știu, sincer, cum puteți voi, ăștia care denigrați în ultimul hal niște oameni care au muncit pentru promovarea zonei voastre, să dormiți liniștiți și să vă luați salariile din jigniri! Sunt șocată! VĂ ROG SĂ DAȚI REPORT LA «MEHEDINȚIUL MEU»”, a reacționat artista în mediul online…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies