Home Stiri mondene Adela Popescu a fost plăcut surprinsă de soțul ei

Adela Popescu a fost plăcut surprinsă de soțul ei

de Clara

Adela Popescu a avut parte de o surpriză foarte frumoasă din partea soțului ei. După o zi de filmare, acesta a surprins-o într-un mod atât de plăcut, că actrița le-a spus și fanilor despre ce este vorba.

„A venit soțul să mă ia fără să îmi spună. Mi se pare cel mai romantico-normal gest pe care l-a făcut în ultimul timp”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.

„Primele castinguri pentru serialul «Iubire și onoare» le-am dat cu actorii mai vechi care urmau să joace. La un moment dat, a venit rândul să dau și cu ea, pentru o anumită scenă, cu personajul ei. Am văzut atâta forță la femeie aia micuță de statură! În momentul în care a început repetiția, nu-mi venea să cred. Eram șocat. Asta a fost prima interacțiune dintre noi. Apoi am mai repetat și uite-ne acum! (…) Am început ușor să ne apropiem. Pe mine, râsul ei m-a dat pe spate. Are un râs, zic eu, contagios.

Când ne-am cunoscut, au ieșit explozia și forța de care a dat ea dovadă; după, am fost simpli colegi. După luni de repetiții, a fost un moment, apoi mai multe momente. Când filmam «Iubire și onoare» în Turcia, îi știam tot programul, ieșea dimineața la alergat, atunci eram fiert.

Adela este un om extrem de retras, care are grijă ce expune. (…) Totul a fost natural. Ea mă ținea așa, la distanță. Nu-ți imagina că eram nesimțit, eram delicat. Dar, în felul ăsta, i-am dat ocazia să mă cunoască. Am depus toate eforturile să o facă. (…) Prima întâlnire a fost la Ruse, în Bulgaria. Îmi aduc aminte și acum ce am mâncat, calamari prăjiți. Și dacă mâncam mămăligă, mi se părea ceva exotic, extraordinar. (…) După, am și cerut-o în căsătorie tot acolo, dar la un alt restaurant”, a spus prezentatorul de la Antena 1 în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies