Home Stiri mondene Adela Popescu a oprit emisiunea pe care o prezintă din cauza unei probleme de familie

Adela Popescu a oprit emisiunea pe care o prezintă din cauza unei probleme de familie

de Clara

Adela Popescu s-a confruntat cu o situație mai puțin comună. Aceasta a oprit emisiunea, deoarece unul dintre copiii săi a fost deranjat de un gest de-al Adelei și aceasta și-a luat revanșa chiar în timp ce era în direct.

„Stați puțin! Am primit mesaj că băiețelul meu plânge, că nu îl salut. Vreau să îi fac cu mâna. Vă iubește mama și ne pregătim să facem brăduțul, vine Moș Nicolae. Să fiți cuminți”, a spus Adela în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Vezi că, în seara asta, a fost necăjit și a dormit pe pieptul meu. Și s-a trezit de trei ori. O dată la pipi, apoi că a visat urât și, încă o data, să verifice că sunt lângă el. Și, dimineață, i-am pregătit o omletă. De fapt, ouă amestecate cu avocado și niște brânză, așa cum îi place lui. Am pus muzică și am dansat. Apoi, am stat îmbrățișați un minut, înainte să intre în grădiniță. I-am promis că, la 16:00, mergem cu bicicletele în parc. Și am mers, deși eram foarte obosită.

În fine, dar de ce îți spun ție toate astea? A, știu! Voiam să te avertizez, viitoare noră, că, dacă te îmbufnezi de două ori pe an, atunci când am fi cu toții foarte fericiți să petrecem măcar Paștele și Crăciunul împreună, ai încurcat-o cu mine! 🙂 PS: Tatăl a zis să îți mai transmit ceva, dar mă abțin. 🙂”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.

„Spre exemplu, în ceea ce ne privește, ne-am organizat în felul următor: dimineața, după ce-l alăptez pe cel mic, îl culc și îi las un biberon de lăptic pentru următoarea masă. În timpul acesta, Radu duce copiii la grădiniță, apoi ne întoarcem și-mi reiau rolul de mămică lăptăreasă”, a spus Adela pentru viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies