Home Stiri mondene Adela Popescu a povestit despre vacanța alături de cei mici: „Mai greu decât cu unul, dar mai ușor decât cu doi mari”

Adela Popescu a povestit despre vacanța alături de cei mici: „Mai greu decât cu unul, dar mai ușor decât cu doi mari”

de negriuelena

Adela Popescu și soțul său, Radu Vâlcan, au fost plecați, împreună cu cei doi copii ai lor, Alexandru și Andrei, și cu părinții, în vacanță peste hotare.

Aceștia au mers în vacanță în Egipt, iar frumoasa mămică a povestit pe blogul său cum a decurs experiența călătoriei, având în vedere că a fost prima plecare cu cel mic pe o distanță atât de mare.

„E mai ușor decât m-aș fi așteptat, mai greu decât cu unul, dar mai ușor decât cu doi mari.  Mă fac înțeleasă? Adică sunt conștientă că va fi muult mai greu când Ardei nu va mai fi bebeluș și o să aibă ifose de băiețel mare, așa cum are deja fra-su.

De bine de rău, acum, el a stat mult în cărucior, pe burtică pe șezlong sau în funduleț la malul mării. Doarme încă foarte des și poți merge liniștit cu el în cărucior la restaurant, la plimbare sau prin aeroport. Adoarme la sân și îl liniștești ușor ori de câte ori are un disconfort”, a scris Adela Popescu.

Într-un interviu pentru viva.ro, aceasta a povestit și cum anume își planifică vacanțele și cheltuielile, astfel încât să nu risipească banii, ci să profite de prețurile avantajoase.

„Noi suntem pe bune, nu arătăm perfecțiunea. Și noi ne căutam cele mai ieftine vacanțe, ne uităm pe meniu cât costă mâncarea, nu-ți imagina că… Avem rate, suntem oameni care muncim pentru banii noștri foarte mult, avem grijă de ei (râde)…

Suntem foarte chibzuiți. De exemplu, eu îmi cumpăr haine scumpe foarte rar. În rest, îmi comand pe net, am descoperit și eu recent cumpărăturile online. Înainte, dacă găseam un link, pur și simplu îi trimiteam lui Radu linkul și el făcea comanda. El își comanda mult online; apropo, îi vin colete încontinuu”, a declarat Adela Popescu.

Surse: spynews.ro, cancan.ro, viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies