Home Stiri mondene Adela Popescu, copleșită de problemele de sănătate ale copiilor

Adela Popescu, copleșită de problemele de sănătate ale copiilor

de Clara

Copiii pe care Adela Popescu îi are sunt ca niște magneți pentru problemele de sănătate. De curând, aceasta a spus că toți trei s-au îmbolnăvit, la scurt timp după ultima problemă de acest fel.

„Copiii mei împart tot. Viroze, febre, muci. Mânca-i-ar mama de generoși”, a scris aceasta în mediul online.

Problemele cu care Adela s-a confruntat au apărut de la începutul lunii

„Noi aveam în plan să mergem la mare weekendul acesta, ne organizaserăm de ceva timp, pentru că fusesem invitați de cei care au construit blocul în care noi ne-am cumpărat apartamentul. (…)

Era planul făcut, trebuia să mergem, numai că, de câteva zile, micuțul, care are 10 luni, are o erupție dentară. Asta îi provoacă extrem de multă durere și nu doarme nopțile, a făcut și febră, e toată ziua supărat, mârâit, necăjit, așa că nu am mai mers eu.

Am rămas acasă cu el, dar a mers Radu cu băieții. Au ajuns, s-au cazat, au fost să vadă apartamentul, mi-au trimis filmulețe, poze. Îmi pare rău că nu am ajuns, dar asta este! Mă îngrozea drumul, pentru că lu’ ăsta mic nu-i intri în voie nici atunci când are tot confortul și toată rutina, da păi să-l mai urc în mașină, bănuiam că va fi foarte mult trafic la mare, dar au ajuns ok”, a scris Adela pe pagina sa de Instagram.

„Nu a fost chiar o ceartă, ci o discuție la intensitatea cuvenită, pe măsura deciziei ce trebuia luată. Ne luăm sau nu un apartament la mare?! Aceasta era întrebarea. Mărturisesc că nici nu ne trecuse prin cap așa ceva, până când fratele meu ne-a povestit despre proiectul din Olimp. Mai mult în joacă, prin iulie, am mers la o discuție cu ei, la biroul lor de la mare. Tot eram pe litoral, știți cum e. Mi-a plăcut atât de tare proiectul, încât, din ziua aceea, am fost sigură că asta trebuie să facem, să luăm un apartament acolo. Am simțit, pur și simplu. Mult timp, Radu a crezut că glumesc.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies