Home Stiri mondene Adela Popescu, decizie uluitoare: își retrage copilul de la grădiniță

Adela Popescu, decizie uluitoare: își retrage copilul de la grădiniță

de negriuelena

Adela Popescu, una dintre cele mai apreciate prezențe din showbizul românesc, obișnuiește să facă frecvent dezvăluiri referitoare la familia ei pe blogul personal.

Aceasta a scris în urmă cu puțin timp decizia mai puțin obișnuită pe care a luat-o cu privire la fiul său cel mare, Alexandru. Mai exact, s-a hotărât să îl retragă de la grădiniță și a adus argumente în privința acestui fapt care surprinde pe toată lumea.

„Nu îmi vine să cred că au trecut trei luni și ceva de când ne perpeleam nevoie mare dacă să îl retragem sau nu pe Alexandru de la grădiniță.

Decizie ce trebuia luată în raport cu cel mic.

Copilul se acomodase, îi plăcea și ce trai pe vătrai trăiam noi liberi până la patru, când puteam să ne ocupăm doar de bebeluș.

Cu toate astea, trag acum concluzia că tare bine am procedat ținându-l pe lângă casă în toată această perioadă.

Alexandru pare că îl place mult. Asta și pentru că, cred eu, am procedat corect în anumite situații. Spre exemplu:

Dacă eu și Alexandru ne jucam în sufragerie și din dormitor auzeam că frățiorul s-a trezit, înghițeam în sec un minut, până când Alexandru îmi atrăgea singur atenția rugându-mă să mă duc la el. În felul asta el înțelegea că a fost dorința lui să mă duc, nu că am ales să las joaca noastră în favoarea frățiorului.

Dacă alăptez și Alexandru face pipi și vrea să îl însoțesc, cu siguranță întrerup alăptatul și merg cu el la baie.

Ne-a testat permanent din primul moment în care am intrat cu bebe în casă, dar după ce s-a lămurit că «suntem ai lui», în continuare s-a relaxat total.

Îl pupă de fiecare dată când îl vede. De multe ori o face demonstrativ, dar l-am surprins și când nu știa că este văzut, făcând același lucru.

În clipa asta simt că ar putea să îi facă rău doar din greșeală, dar, cu toate astea, alegem să nu îi lăsăm nicio clipă împreună nesupravegheați.

Cred că a fost bine și din punctul asta de vedere că Alexandru a petrecut timp mult cu noi și că nu a mai mers la grădiniță.

A putut să se obișnuiască cu situația așa cum este ea, prin prezența sa și nu prin absență.

Sigur că au fost și zile în care am rămas singură cu amândoi și tot ce îmi doream era să supraviețuiesc. Efectiv nu îmi dădeam seama cum aș putea să mai fac și activități educative cu el. Imposibil.

Așa că, de cele mai multe ori, după micul dejun acasă și plimbarea în parc de dimineață, mergea pe la mamaie să mai bricoleze, picteze, recite și alte plăceri «ciudate» pe care le au cei doi. El și mamaia”, a scris Adela Popescu.

Aceasta a mai precizat că fiul cel mic, Andrei, crește frumos, sănătos și doarme mult…

„Trebuie să vă mai spun că are opt kg, aproape patru luni și un zâmbet adorabil. Este alăptat exclusiv și îi place păpica mult de tot. Grăsuțul, căci așa am ajuns să îi spunem bebelușului, a ajuns să doarmă, atenție!!! Insist, atenție!!! Și zece ore legate! Nu aruncați cu nimic în mine”, a adăugat blondina.

Sursa: parintidenota10.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies