Home Stiri mondene Adela Popescu, declarații despre gestul neașteptat făcut în ziua nunții

Adela Popescu, declarații despre gestul neașteptat făcut în ziua nunții

de Clara

Adela Popescu a făcut haz de necaz de un eveniment petrecut chiar în ziua nunții sale. Se pare că aceasta a fost prinsă din urmă de oboseală și de stres și a recurs la un gest mai puțin așteptat.

„Acum ce să fac? Să vă zic marele secret! Nu am mai zis până acum, dar eu, la nunta mea, am dormit. Da, am dormit. M-am dus pe o băncuță acolo, canapea, ce era ea, și m-am pus să dorm. Nu cu orele, 10 minute acolo. (…) Nu am zis, vă dați seama! Cum să spun că mă duc să dorm cu invitații acolo? Am plecat așa, pe furiș. (…) Mi-a făcut bine, că am rezistat cu brio. (…)”, a spus aceasta în cadrul unei emisiuni televizate, relatează cancan.ro.

Adela Popescu spune cum se înţeleg cei trei copii între ei

„Neașteptat de bine se poartă frățiorii mai mari cu bebelușul Adrian. Li se luminează față de fiecare dată când îl văd. Îl pupă, îl mângâie, nu par să aibă o problemă că e ținut în brațe și «pupăcit» peste tot. Asta nu înseamnă că ne lipsesc certurile din casă. Deloc, chiar. Desigur, Adrian încă e inofensiv, nu le strică mașinuțele și nici nu le fură cariocile. Vedem atunci generozitate și iubire”, a scris Adela pe pagina sa de Instagram.

„Evident, în această perioadă, este mult mai dificil. Am fost foarte aproape să avem timp pentru noi, când el voia să mă ducă în Roma, de ziua mea. Din păcate, nu am apucat să mai plecăm, dar, când ne-am întors, am avut o seară perfectă acasă, cu mâncarea pe care mi-o doream, într-un spațiu în care mă simt fericită și în confort. Cred că asta contează când ajungi la un moment în care familia arată exact așa cum ai visat”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies