Home Stiri mondene Adela Popescu, declarații neașteptate: „Rămân din nou însărcinată”

Adela Popescu, declarații neașteptate: „Rămân din nou însărcinată”

de Clara

Adela Popescu a vorbit, de curând, despre problema pe care o are. Din cauza faptului că a trecut prin trei nașteri, aceasta ar vrea să slăbească, dar condiția fizică reprezintă un impediment.

„Am o problemă după ce am născut. Asta mi s-a întâmplat după fiecare sarcină, dar am zis că nu mă apuc de sport, pentru că, oricum, rămân din nou însărcinată. Acum că am spus stop, adică chiar am spus stop, mă gândesc să fiu în cea mai bună formă a mea pentru această vârstă. Doar că simt că mă mișc ca o băbuță. Mă gândesc că mai bine vine cineva să facă masaj”, a spus aceasta în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

„M-ați tot întrebat cum mă descurc și trebuie să vă spun că, momentan, este neașteptat de bine. Ăsta mic îmi face surprize în fiecare zi, la modul că se trezește mereu înainte să plec de acasă și trebuie să-l alăptez. A acceptat biberonul din prima zi, nu i-a plăcut în mod deosebit, dar l-a acceptat. La ceilalți doi s-a întâmplat mai greu asta.

Copiii merg la grădiniță, vin la ora patru, deci am și vreo două ore și jumătate de când ajung acasă și până vin ei să îmi revin, de obicei dorm la prânz. Deci, totul este bine”, a mai spus aceasta în mediul online.

„Da, m-am întors la fel de repede cum m-am întors la Alexandru și asta nu mi-a afectat nici alăptarea. Se poate rezolva. Așa cum am spus adineauri, când plec de acasă, îi las copilului niște lapte stocat într-un biberon, în așa fel încât să-i acopăr o masă, pentru că exact atât lipsesc de lângă el și-l preiau la 13.30, când începem din nou să fim mamă și bebeluș. Sigur că se poate”, a spus soția lui Radu Vâlcan pentru viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies