Home Stiri mondene Adela Popescu, deranjată de unul dintre gesturile lui Radu Vâlcan

Adela Popescu, deranjată de unul dintre gesturile lui Radu Vâlcan

de Clara

Adela este o fire care împărtășește destul de multe lucruri cu fanii săi și, de curând, le-a spus internauților despre un eveniment care a avut loc într-o dimineață, atunci când soțul său a trezit-o.

„În această dimineață, soțul meu m-a trezit pentru că a făcut duș în picioare. Nu a făcut duș în genunchi, așa cum face, din grijă pentru somnul soției lui, colegul meu. Soțului meu nu i-a păsat că stropii care cad de sus mă vor trezi. #FOARTEURÂT”, a scris prezentatoarea în mediul online.

În urmă cu doar câteva zile, Adela Popescu a vorbit despre o dorință a sa care este pe cale să se îndeplinească. Mai exact, în doar câteva luni, apartamentul lor de la mare va fi gata, acesta fiind un vis pe care actrița îl avea de ceva timp.

„Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorințe. (…) Prima: încă un frățior sau o surioară pentru Alexandru și Andrei. A doua: o casă la mare. A treia: mai aștept. Frățiorul a venit, a treia nu s-a îndeplinit încă și… și… și… chiar zilele trecute am plătit avansul pentru căsuța noastră de la mare. Mă rog, nu e o casă pe pământ, ci un apartament la care visez de ani.

Sunt atât de fericită, că îmi bubuie inima! De Radu nu mai zic, că, deși el avea ceva îndoieli, acum îmi spune numai cum abia așteaptă el să fie gata blocul (la vară) – și să plece cu băieții lui la Olimp (nouă ni se pare cea mai frumoasă zonă a litoralului românesc, așa că acolo este apartamentul), să își bea el cafeaua pe terasă, în miros de pini și apă sărată – căci, da, blocul e înconjurat de o pădure de pini, la doar 100 m de mare. Un viiiiiis!!!”, a scris fosta actriță în mediul online…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies