Home Stiri mondene Adela Popescu, despre perioada dificilă prin care a trecut din pricina problemelor de sănătate: „Fiecare incident din viață ne…”

Adela Popescu, despre perioada dificilă prin care a trecut din pricina problemelor de sănătate: „Fiecare incident din viață ne…”

de negriuelena

Adela Popescu a trecut prin momente îngrozitoare deoarece și-a fracturat piciorul stâng și a fost nevoită să poarte orteză după ce s-a împiedicat în graba de a liniști copilul cel mic.

„Eram la aniversarea de patru ani de la nuntă cu soțul, mâncam un pește, beam un vin. Am primit telefon de acasă de mama: copiii plângeau și a trebuit să plec repede.

Am ieșit în fugă să îl liniștim pe Alexandru și m-am prăvălit”, a explicat Adela Popescu atunci când s-a întâmplat incidentul nefericit.

Din fericire, prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea s-a recuperat, iar de curând le-a povestit fanilor săi de pe Instagram cât de greu i-a fost și cum se simte în ultima perioadă.

„De câteva zile am renunțat la a mai purta orteză. E interesant cum fiecare incident din viață ne mai învață câte ceva.

Așa cum știți, în primele zile după accident, deși aveam dureri mari, dar nu știam că am o fractură, m-am urcat pe tocuri în emisiune și am strâns din dinți două ore jumate în fiecare zi.

Nu concepeam să îmi arăt picioarele la televizor fără pantofi înalți. După RMN, atunci când indicația a fost clară, am pus orteza, fără posibilitatea de a o mai scoate cinci săptămâni.

În primele zile mă simțeam de parcă aș fi fost dezbrăcată în fața oamenilor. Nici nu știam că, de fapt, aveam un soi de complex.

Ce pot să vă spun acum, după șase săptămâni, este că mă simt minunat, îmi iubesc picioarele și pesemne că și ele pe mine, de vreme ce parcă sunt și mai slabe, și mai lungi, și mai tonifiate.

Sau o fi doar în mintea mea? :)”, este mesajul pe care l-a transmis Adela Popescu pe Instagram…

Surse: spynews.ro, protv.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies