Home Stiri mondene Adela Popescu, despre problemele de sănătate care i-au pus viața în pericol

Adela Popescu, despre problemele de sănătate care i-au pus viața în pericol

de Clara

Adela Popescu a avut o perioadă în care s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. Aceasta a vorbit despre ele în cadrul emisiunii pe care o prezintă la PRO TV.

„Eu am trecut printr-o perioadă destul de ciudată, în sensul că aveam o problemă digestivă, nu știam ce și cum și mi-am pus o grămadă de întrebări. Și, atunci, am făcut un exercițiu de imaginație, cum că aș afla o veste rea.

Trebuie să mărturisesc că au fost niște nopți în care nu am dormit și am plâns, eu crezând despre mine că sunt mult mai puternică.

Întotdeauna am crezut că, dacă aș afla o veste rea, cu puterea minții, aș putea să mă mobilizez. Nu. Mi-am dat seama, fiind pusă aproape în situația aceea, că nu aș putea să o fac”, a spus soția lui Radu Vâlcan.

„Așa cum probabil știți, Adela a suferit o intervenție chirurgicală. Motivul poate părea banal. În realitate, lucrurile au stat puțin altfel. Este vorba despre o complicație pornită de la o apendicită acută, ce a condus la peritonită pelvină. O apendicită ne poate surprinde pe toți, nu despre asta este vorba. Ci despre incompetența unor medici, incompetență ce a condus către o situație complexă: peritonită.

Diagnosticul inițial de la o clinică renumită, alta decât cea la care a fost operată cu succes Adela, a fost unul liniștitor, dar eronat, o eroare care nu este întâmplătoare. Sunt furios pe sistemul românesc, un sistem care se mulează perfect pe o țară aflată într-un stadiu primitiv de dezvoltare, civilizație și cultură…

Cu speranța că copiii noștri mă vor contrazice la un moment dat, vă doresc grijă maximă de sine, sănătate și multe zâmbete!”, scrisese Radu Vâlcan în acea perioadă.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies