Home Stiri mondene Adela Popescu îl urmărește pe Radu Vâlcan printr-o aplicație

Adela Popescu îl urmărește pe Radu Vâlcan printr-o aplicație

de Clara
Adela Popescu a declarat că ea și soțul ei au o aplicație instalată în mediul online, pentru a ști fiecare unde se află celălalt, în timp util. Prezentatoarea a declarat că totul este pentru siguranța lor, dar unele persoane au interpretat acest lucru drept neîncredere.
„Ne-am dat atât de mult acces, încât nu am folosit-o. Este o încredere foarte mare între noi. Deși avem aplicația de localizare, este pentru a ne asigura că fiecare din noi este bine. La noi nu se pune problema de înșelat, nu ne-am gândit vreodată la așa ceva”, a explicat Adela Popescu în cadrul unei emisiuni TV.
De curând, fosta actriță a declarat că ea și soțul ei au decis ca, în a doua parte a zilei, după ce copiii lor vin de la grădiniță, să lase telefoanele, pentru a petrece cu ei cât mai mult timp.
„Scumpeteo, vorbește acum, cât mai poți! Să știți că eu și @raduvalcan am luat o decizie importantă. Sperăm să reușim. Începând de astăzi, după 16:00, adică din momentul în care ajung copiii acasă, două ore, telefoanele noastre vor sta pe silent, la distanță de noi. Vrem ca măcar DOUĂ ORE dintr-o zi atenția noastră TOATĂ să fie îndreptată unii către alții. Știu că pare puțin, ne dorim să mai creștem intervalul, dar o luăm ușor. Mai era ceva pe listă pentru anul ăsta, dar hai măcar asta să realizăm! Voi ce «ajustări» v-ați propus?”, a scris Adela pe pagina sa de Instagram.
„Pe cei mici îi luăm la 16 de la grădiniță și e adevărat că, atunci, începe un pic haosul… Dar, cât am fost în izolare, ei au locuit în altă parte și ne-am dat seama ce tristă e o casă fără urletele celor mici. Încercăm să ne bucurăm de perioada asta de hărmălaie, că nu știm cât mai durează. Copiii cresc și ți se face dor să fie casa așa plină și cu viață în ea”, a mai spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies