Home Stiri mondene Adela Popescu întâmpină probleme în sarcină

Adela Popescu întâmpină probleme în sarcină

de Clara

Adela Popescu este în al doilea trimestru de sarcină și, cu toate acestea, abia acum resimte acest lucru. Fosta prezentatoare de la PRO TV a mărturisit că a început că se confrunte cu simptomele specifice gravidelor.

„Azi e prima zi în care mă simt însărcinată. Respir greu, mă mișc greu și am stare accentuată de somnolență”, a spus Adela pe pagina sa de Instagram.

„Ce aș vrea acum? Să mănânc pepene roșu cu picioarele înfipte în nisip. Radu să mă întrebe dacă vreau și papaya, în timp ce bea a doua cafea. Să nu fie muzică pe fundal, doar niște chicoteli de copii liberi. Mi-aș dori o vacanță. Și, dacă nu plecăm curând într-una, pentru că nasc la mijlocul lui iulie, cred că singura bălăceală de care o să am parte va fi în baia de acasă. Și ce e rău în asta? Sănătoși să fim 😅”, a continuat vedeta, la scurt timp.

În urmă cu ceva timp, soția lui Radu Vâlcan a scris pe blogul său despre viața de mămică, spunând că ea și partenerul ei foarte rar mai găsesc puțin timp și pentru ei.

„Într-o casă cu doi copii mici, nimic nu mai e cum a fost sau cum ar trebui să fie. Timpul se dilată până îi vezi dormind și se comprimă când sunt veseli și liniștiți. Dacă, până acum, îmi era destul de ușor să vă descriu viața noastră, acum este atât de schimbătoare și dinamică și de cu susul în jos uneori, încât nu pot fi coerentă într-un text. Și nu de oboseală, căci cu aceea am învățat să trăiesc și să o accept că pe un fapt imposibil de schimbat, ci pentru că nimic nu este previzibil, ordonat, coerent.

În casă e mereu HAOS, o persoană nu prea le poate face față amândurora, motiv pentru care, foarte rar, eu și Radu am mai apucat să ieșim pe «romance» undeva. Insistăm cu un vinuț, un pește la cuptor, dar rareori găsim zece minute în care să putem vorbi numai noi, despre noi. Serile sunt greuțe. Copiii obosesc, devin irascibili și, ce să zic, dă-i și plângi, tragi, aruncă. Cu toate astea, una peste alta, avem un sentiment tare fain că suntem compleți și că sigur vor veni și perioade mai ușoare”, a mărturisit artista pe blogul său, conform elle.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies