Home Stiri mondene Adela Popescu l-a ironizat pe Răzvan Fodor de față cu toată lumea

Adela Popescu l-a ironizat pe Răzvan Fodor de față cu toată lumea

de Clara

Adela Popescu, Radu Vâlcan, Irina și Răzvan Fodor sunt prieteni foarte buni. Aceștia au făcut o poză împreună, iar actrița a urcat-o pe pagina sa de Instagram, alături de o descriere care a stârnit amuzamentul fanilor.

„Știți de ce nu mi-e teamă că trec anii peste mine? Că mă uit la Fodor și îmi dau seama că nu e așa rău să fii bătrân“, a scris Adela, în cadrul postării făcute pe rețelele sociale. „Cum o dai tu din condei, nici nu știu dacă să mă simt jignit sau măgulit. Oricum ar fi, tot sora mea rămâi și ai voie orice“, a reacționat acesta imediat.

În urmă cu doar câteva săptămâni, soția lui Radu Vâlcan a avertizat-o pe viitoarea sa noră în legătură cu comportamentul fiului cel mic, Adrian.

Vezi că, în seara asta, a fost necăjit și a dormit pe pieptul meu. Și s-a trezit de trei ori. O dată la pipi, apoi că a visat urât și, încă o dată, să verifice că sunt lângă el. Și, dimineață, i-am pregătit o omletă. De fapt, ouă amestecate cu avocado și niște brânză, așa cum îi place lui. Am pus muzică și am dansat. Apoi, am stat îmbrățișați un minut, înainte să intre în grădiniță. I-am promis că, la 16:00, mergem cu bicicletele în parc. Și am mers, deși eram foarte obosită.

În fine, dar de ce îți spun ție toate astea? A, știu! Voiam să te avertizez, viitoare noră, că, dacă te îmbufnezi de două ori pe an, atunci când am fi cu toții foarte fericiți să petrecem măcar Paștele și Crăciunul împreună, ai încurcat-o cu mine! 🙂 P.S.: Tatăl a zis să îți mai transmit ceva, dar mă abțin. 🙂”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies