Home Stiri mondene Adela Popescu, luată la rost chiar într-un parc

Adela Popescu, luată la rost chiar într-un parc

de Clara

Ieri, Adela Popescu a mărturisit că, în timp ce se afla în parc, împreună cu băiatul cel mic, o mamă s-a luat de el deoarece era gălăgios și îi trezea copilul care abia adormise.

„La acest loc de joacă, am văzut o mămică că îl certa că vorbește prea tare, dar îl certa ca un adult. Eu nu sunt sensibilă la chestia asta, dar, când vorbești cu un copil, mi se pare că e o manieră diferită. Ea vorbea ca un adult cu un alt adult: «Mă, mai taci din gura aia, că m-ai înnebunit de când ai venit!».

Eu am prins discuția și am zis: «Îmi cer scuze dacă v-a deranjat, el încă nu vorbește foarte bine și poate că de asta». Mă și enervează cât de amabilă am fost. (…) Dumneaei adormise un bebeluș de curând și căruciorul îl ținea lângă tobogan. Desigur, căruciorul se putea plimba, dar dumneaei îl ținea acolo. După ce am avut această intervenție super civilizată, ea a zis: «Haideți, rezolvați problema, că face așa de când a venit. Vorbește tare și îl deranjează pe ăsta mic». L-am luat pe Andrei de acolo”, a povestit soția lui Radu Vâlcan pe pagina sa de Instagram.

Recent, fosta prezentatoare a spus că cei doi copii ai săi sunt foarte atașați de ea și doar la ea vin pentru a rezolva micile probleme pe care le întâmpină.

Amândoi sunt într-o perioadă în care își doresc să facă totul cu mama și, dacă în timpul zilei reușim să le mai distragem atenția, serile nu se negociază, mama trebuie să îi culce. Și tot ea să vină în camera lor atunci când o solicită pe parcursul nopții. Fie că e vorba de mers la baie, vreun coșmar sau, pur și simplu, reasigurarea că sunt în siguranță.
Momentan, lucrurile decurg așa: după băiță, eu rămân cu Alexandru în dormitor și începe «momentul nostru», pe care amândoi îl iubim. Povestim de peste zi, facem confidențe, citim și, într-un final, adoarme. Din fericire, tot procesul nu durează foarte mult
”, a declarat Adela pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies