Home Stiri mondene Adela Popescu, mărturisire sinceră: „Nu mai ştiu, efectiv, cum eram înainte să devin mamă”

Adela Popescu, mărturisire sinceră: „Nu mai ştiu, efectiv, cum eram înainte să devin mamă”

de negriuelena

Adela Popescu, în vârstă de 33 de ani, și Radu Vâlcan, ce are 43 de ani, au o familie minunată binecuvântată cu doi copii: Alexandru și Andrei.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au o relație încă din anul 2010 și s-au căsătorit în 2015,iar odată cu venirea pe lume a primului lor copil, Alexandru, viața artistei s-a schimbat atât de mult și marcant, încât nu își mai amintește cum era înainte de a deveni mamă.

Frumoasa blondină resimte cu totul altfel trecerea timpului de când are copii și consideră că înainte de a începe această etapă extrem de importantă a vieții ei avea mult timp pe care îl irosea.

„Nu mai ştiu, efectiv, cum eram înainte să devin mamă. Nu ştiu ce făceam cu atât de mult timp. Mi se pare că îl iroseam aiurea. Acum dacă lipsim două ore de acasă şi nu suntem cu el mi se pare că trece o eternitate”, a declarat, la acea vreme, Adela Popescu.

Aceasta a vorbit atunci și despre programul lui Alexandru, dar și în legătură cu modul în care se descurcă ea și soțul său în postura de părinți.

„Are momente când se trezește de două ori pe noapte, iar alte momente când se trezește de patru ori. De regulă, se trezește la ora 6, iar atunci Radu îl ia şi eu dorm până la ora 8. Ei se joacă, Radu îl alintă, e momentul lor. La ora 8 eu îl hrănesc, iar apoi fug spre emisiune (n.r.: Vorbește lumea). Cât sunt eu plecată mama mea stă cu Alexandru, iar după emisiune eu vin direct acasă şi am grijă de el”, a mai spus frumoasa mămică…

Spre deosebire de majoritatea femeilor, care intră in depresia postnatală, Adela a precizat că nu s-a confruntat cu așa ceva. Îndrăgita vedetă este foarte încântată de faptul că cei doi băieței sunt sănătoși și foarte cuminți.

Sursa: ciao.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies