Home Stiri mondene Adela Popescu, nemulțumită de comportamentul lui Radu Vâlcan

Adela Popescu, nemulțumită de comportamentul lui Radu Vâlcan

de Clara

Pe pagina sa de Instagram, Adela Popescu a făcut haz de necaz din cauza unei situații prin care a trecut într-o dimineață, atunci când soțul ei a trezit-o.

„În această dimineață, soțul meu m-a trezit pentru că a făcut duș în picioare. Nu a făcut duș în genunchi, așa cum face, din grijă pentru somnul soției lui, colegul meu. Soțului meu nu i-a păsat că stropii care cad de sus mă vor trezi. #FOARTEURÂT”, a scris prezentatoarea pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu ceva timp, actrița a împărtășit cu fanii săi câteva amănunte din relația cu Radu Vâlcan, menționând că, deși nu este un bărbat romantic, așa cum visează fetele, acesta își arată iubirea prin alte gesturi.

„Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau poate e, dar nu îi plac clișeele. Sau poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele. Nu își amintește ziua nunții. Cadoul de ziua mea mi-l dă cu o săptămâna înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare.

Sunt șanse să uite și de flori. Nu mă «scaldă» în complimente. Nu îmi spune zilnic «Te iubesc!». Nu îmi spune «femeia mea». Nu m-a așteptat niciodată cu lumânări și cada plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn.

În schimb, astăzi, pentru că m-a văzut obosită, mi-a zis: «Distrag eu copiii, du-te sus și culcă-te». Îmi aduce cireșe și pepene când vine de la alergat. În fiecare zi! Când nu e sezon, cafea și pâine caldă. Îmi lasă întotdeauna ultima bucățică de mâncare din farfuria lui, asta după ce eu am terminat deja tot ce era în a mea.

Îmi gătește ce știe că îmi place. Uneori, mă duce cu mașina doar «ca să mai stăm și noi de vorbă». Când mănâncă usturoi, doarme în altă cameră…

Și, chiar acum, deși eu sunt sus de ceva timp și aud ce haos e jos, nu vine să mă «trezească» și nici nu îi trimite pe cei mici peste mine să o facă. Dar, pentru că și eu îl iubesc, o să cobor să îl salvez și să mâncăm împreună. Pentru că știu că nu a mâncat nimic de dimineață și nici nu o va face fără mine”, a spus aceasta în mediul online.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies