Home Stiri mondene Adela Popescu, noi informații despre evoluția sarcinii

Adela Popescu, noi informații despre evoluția sarcinii

de Clara

Adela Popescu a intrat pe ultima sută de metri cu sarcina. Aceasta a început să se ocupe de ultimele pregătiri și, recent, le-a făcut câteva mărturisiri fanilor cu privire la felul în care lucrurile au decurs până acum.

„Doamne, cât de important a fost ca, în perioada asta grea, să vin fără nicio emoție la întâlnirile cu Aladin/Avionel. Asta și pentru că, din fericire, totul a decurs bine până acum din punct de vedere medical.

Dar și pentru că nu am fost nevoită să vizitez un spital de fiecare dată când aveam stabilite controalele, ci veneam într-un loc minunat, cu aparatură și specialiști în care am mare încredere”, a scris aceasta pe pagina sa de Instagram.

„Și pentru că astăzi aveam programare din nou, pe lista întrebărilor, Radu mi-a subliniat trei:
– Dacă nasc în mașină, în drum spre maternitate, el ce face?

-Pentru că la ultima ecografie, bebelușul se juca cu cordonul ombilical, există riscul să îl rupă?

-Dacă ajungem în timp util, să spunem, are voie să stea pe hol în timpul nașterii?”, a mai scris actrița pe rețelele sociale.

În urmă cu ceva timp, Adela a fost invitată în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar și a vorbit despre modul în care Radu Vâlcan, soțul ei, s-a purtat cu ea încă de la începutul relației.

„Radu, de la început, m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă. Ori eu, cu aceste trei calități bine împământenite în mine, am putut și pot să fac orice în viață. El m-a făcut pe mine să am încredere în el și să fiu o soție bună prin faptul că m-a valorizat pe mine, m-a pus pe piedestal”, a spus fosta prezentatoare în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies