Home Stiri mondene Adela Popescu, pregătiri pentru nașterea celui de-al treilea copil

Adela Popescu, pregătiri pentru nașterea celui de-al treilea copil

de Clara

În aproximativ trei luni, Adela Popescu va aduce pe lume al treilea copil. Aceasta se bucură din plin de perioada frumoasă pe care o traversează și împărtășește cu fanii și câteva momente frumoase.

De curând, fosta prezentatoare de la PRO TV a plecat în Egipt, alături de familia sa. Vedeta se bucură de plajă și de soare, încărcându-și bateriile pentru perioada obositoare care urmează. Pe pagina sa de Instagram, Adela a încărcat o fotografie alături de Radu, în timp ce se bucură de vacanță.

În urmă cu ceva timp, cei doi soți au acordat un interviu și au vorbit despre cum au reușit să rămână împreună după mai mulți ani de relație. „Provocările sunt din ce în ce mai mari. Părem familia perfectă pentru că normalitatea a devenit un lux în ziua de azi. Și oamenii, se pare, tânjesc după normalitate. Am avut perioade în care nu am vorbit chiar o săptămână, asta pentru că amândoi încercam să vedem cât duce celălalt, chiar dacă, după o zi, nici nu mai știam de ce ne-am certat. Și acum ne ciondănim destul de des însă supărarea trece imediat. Nu mai avem loc de orgolii într-o casă plină de nevoi ale copiilor.

Radu este cel autoritar. Eu mă maimuțăresc mai mult, Radu face cu ei chestii băiețești. Mă bucur însă de adorația pe care băieții o au pentru mame, în general, gândindu-mă deja cu teamă la momentul în care optica se va îndrepta… către prima iubită (n.r. – zâmbește).

Nu am avut niciodată o ordine în ceea ce privește responsabilitățile fiecăruia. Depindem fiecare de disponibilitatea celuilalt. În cazul meu, îmi place mai mult ca oricând să spăl vasele, să fac mâncare, să duc copiii la grădi, să fac cumpărături. Lucruri de-astea.

Noi am avut parte de ajutorul total al bunicilor. Am fost și suntem foarte norocoși. Însă, la trei copii, se mai cere o mână de lucru (n.r. – zâmbește). Și, da, căutăm o femeie care să ne ajute cu tot ce ține de casă și copii, atunci când se cere. Suntem încrezători că vom găsi un om bun și muncitor”, au spus cei doi soți în cadrul unui interviu acordat pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies