Home Stiri mondene Adela Popescu, prima fotografie în costum de baie, după ce a născut

Adela Popescu, prima fotografie în costum de baie, după ce a născut

de Buinoschi Andreea

Adela Popescu a născut în urmă cu aproximativ o lună și, de curând, a plecat la mare, alături de Radu și de cei trei copii ai lor. Vedeta nu s-a sfiit și le-a arătat fanilor o poză în costum de baie.

Adela le-a arătat tuturor cum arată ea, la doar trei săptămâni de la naștere. Fosta prezentatoare și-a revenit foarte repede și arată extrem de bine și, ținând cont de cât de repede și-a revenit după cele două sarcini, cu siguranță va face la fel și acum, după cea de-a treia.

„Am ajuns la 6:00 la spital. Col șters. Îmi doream tare de tot epidurala, așa că, fiind a treia naștere și bănuind că lucrurile se vor precipita, toată lumea se grăbea.

Am ajuns în salon, m-am pregătit, apoi mers în sala de nașteri pentru epidurală. Deja eram și mai dilatată, contracții dureroase și dese, așa că s-a hotărât să nu mi se injecteze cantitate mare de anestezie, doctorița mea, Anca Sultan, nedorind să mai am pic pe expulzie.

E important să simți contracția în plin, astfel încât să poți împinge în climaxul ei. După injectare, s-a așezat puțin liniștea. Foarte puțin. Mă dilatasem deja serios, ajunsesem la opt, efectul anesteziei trecea, eu eram în agonie. Foarte repede am ajuns la dilatație maximă, contracții de intensitate de 100%, deci, după experiențele trecute, urma expulzia.

Mă tânguiam și imploram pentru încă puțină anestezie. Sigur că nu mai era posibil. Dar nu înțelegeam de ce durează atât. Am simțit că mă prăbușesc când am aflat că bebelușul era încă sus, nu voia deloc să coboare, în condițiile în care eu simțeam că nu mai pot.

Durerile erau inimaginabile și bebelușul nu voia să iasă. Nu mai aveam nicio variantă, era one way. Tot ce puteam face era să împing cu toată ființa mea, triplând durerea ce mi-e peste putință să o descriu. Eu mă rugam și urlam la Dumnezeu, sperând să îmi curme mai repede suferința, aducându-mi copilul cu bine pe lume”, a scris Adela pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies