Home Stiri mondene Adela Popescu, probleme mari din cauza anxietății

Adela Popescu, probleme mari din cauza anxietății

de Clara

Adela Popescu a vorbit deschis despre problemele pe care le-a avut în tinerețe. Aceasta a declarat că s-a confruntat cu atacuri de panică, iar acest lucru s-a resimțit și în ceea ce privește rolurile pe care le-a avut de interpretat de-a lungul timpului.

„Am descoperit în timp că, de fapt, erau niște atacuri de panică, pe care le aveam deseori în somn. Totul era foarte mult. Nu puteam să cuprind tot ceea ce mi se întâmpla. Jucam enorm atunci, zile întregi, cu pauză de masă în care nu știai dacă să mănânci sau să dormi. Eu am avut și ghinionul să am personaje extrem de pregnante. De regulă, eram protagonistă, asta însemna că filmam tot timpul. Nu prea existau secvențe fără mine. Asta însemna că trebuia să țin minte extrem de mult text și să-mi schimb stările foarte ușor.

Când povesteam cu familia mea despre perioada grea prin care am trecut, cu anxietăți, mi-au spus «Dar noi cum de nu am știut asta?». Iar eu le-am răspuns: «Nici eu n-am știut să vă spun». M-a învăluit atât de sinuos, încât nu mi-am dat seama că se întâmplă asta. La un moment dat, am ajuns la concluzia că o jumătate de an n-am dormit noaptea, pentru că mi-era teamă să adorm, credeam că o să mor”, a spus aceasta, conform avantaje.ro.

„Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorințe. (…) Prima: încă un frățior sau o surioară pentru Alexandru și Andrei. A doua: o casă la mare. A treia: mai aștept. Frățiorul a venit, a treia nu s-a îndeplinit încă și… și… și… chiar zilele trecute am plătit avansul pentru căsuța noastră de la mare. Mă rog, nu e o casă pe pământ, ci un apartament la care visez de ani”, a declarat aceasta pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies