Home Stiri mondene Adela Popescu, reacție fără precedent în vacanța de la munte: „Mă gândesc să nu mai venim”

Adela Popescu, reacție fără precedent în vacanța de la munte: „Mă gândesc să nu mai venim”

de Clara

Adela Popescu a fost plecată în weekendul acesta la munte, alături de soțul ei și de cei trei copii, dar și de bunicii celor mici. Cu toate acestea, prezentatoarea a fost extrem de nemulțumită de un aspect, iar despre acest lucru a vorbit și în mediul online.

„A fost superb, dar, până nu împlinesc zece ani copiii, mă gândesc să nu mai venim”, a spus Adela, conform cancan.ro.

„Nu a fost chiar o ceartă, ci o discuție la intensitatea cuvenită, pe măsura deciziei ce trebuia luată. Ne luăm sau nu un apartament la mare?! Aceasta era întrebarea. Mărturisesc că nici nu ne trecuse prin cap așa ceva, până când fratele meu ne-a povestit despre proiectul din Olimp. Mai mult în joacă, prin iulie, am mers la o discuție cu ei, la biroul lor de la mare. Tot eram pe litoral, știți cum e. Mi-a plăcut atât de tare proiectul, încât, din ziua aceea, am fost sigură că asta trebuie să facem, să luăm un apartament acolo. Am simțit, pur și simplu. Mult timp, Radu a crezut că glumesc.

– «Cum să luăm un apartament la mare? De ce?»

– «Cum de ce? Avem TREI copii. Cel puțin, cât sunt mici, e minunat să avem unde să mergem pentru aerosoli, apă, bălăceală, nisip, la trei ore cu mașină de casă. Nu vezi că, de regulă, reușim maximum o săptămână într-o vacanță? De ce să nu prelungim starea asta estivală cât mai mult?!»

– «Și dacă, din cauza asta, nu o să ne mai vină să călătorim?»

– «Sincer, crezi că se va întâmplă așa ceva?! Ba eu spun că o să vedem marea mai mult ca niciodată. Din călătorii și din balconul nostru. În weekendurile în care ai chef, pac, te urci în mașină și dai o fugă la mare. La casa ta. Schimbi decorul. Chiar și iarna. Ca să nu mai spun că îl poți închiria în perioadele în care nu vrei să mergi acolo»”, a scris aceasta în mediul online…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies