Home Stiri mondene Adela Popescu, restricții din cauza sarcinii. Iată ce nu mai are voie să facă!

Adela Popescu, restricții din cauza sarcinii. Iată ce nu mai are voie să facă!

de Clara

Adela Popescu a intrat în direct la PRO TV, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea și a oferit câteva detalii despre cum decurge sarcina. Artista a mărturisit că, deoarece mai are puțin și naște, nu mai poate călători, iar ultima plecare a fost organizată recent.

„Ne-am propus să mergem la Șușani, e ultima deplasare pe care pot să o fac. Am făcut o oprire la bunica lui Radu. Am un copil care se tăvălește în scara blocului, că de ce nu a apăsat el pe butonul de la lift. Deci, frumos, foarte frumos. Poate unul iese reușit, știi cum e”, a spus Adela în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Adela și Radu au acordat un interviu pentru viva.ro și au vorbit despre relația lor, fiind văzuți ca formând unul dintre cele mai frumoase cupluri din România.

„Provocările sunt din ce în ce mai mari. Părem familia perfectă, pentru că normalitatea a devenit un lux în ziua de azi. Și oamenii, se pare, tânjesc după normalitate. Am avut perioade în care nu am vorbit chiar o săptămână, asta pentru că amândoi încercam să vedem cât duce celălalt, chiar dacă, după o zi, nici nu mai știam de ce ne-am certat. Și acum ne ciondănim destul de des însă supărarea trece imediat. Nu mai avem loc de orgolii într-o casă plină de nevoi ale copiilor.

Radu este cel autoritar. Eu mă maimuțăresc mai mult, Radu face cu ei chestii băiețești. Mă bucur însă de adorația pe care băieții o au pentru mame, în general, gândindu-mă deja cu teamă la momentul în care optica se va îndrepta… către prima iubită (n.r. – zâmbește).

Nu am avut niciodată o ordine în ceea ce privește responsabilitățile fiecăruia. Depindem fiecare de disponibilitatea celuilalt. În cazul meu, îmi place mai mult ca oricând să spăl vasele, să fac mâncare, să duc copiii la grădi, să fac cumpărături. Lucruri de-astea”, a declarat actrița în cadrul unui interviu oferit pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies