Home Stiri mondene Adela Popescu revine pe micul ecran! Unde și când va putea fi urmărită

Adela Popescu revine pe micul ecran! Unde și când va putea fi urmărită

de negriuelena

După ce a făcut pauză circa un an, deoarece s-a aflat în concediul de maternitate și fusese înlocuită de Lora în emisiunea Vorbește lumea, Adela Popescu revine în televiziune.

Adela Popescu va reveni începând cu data de 26 august, tot la Vorbește lumea, alături de Cove, dar și de o co-prezentatoare a cărei identitate rămâne deocamdată ascunsă de cei de la Pro TV.

„De luni, 26 august, începe noul sezon #vorbestelumea  @adela_popescu, @cove.official și o nouă colegă vă așteaptă de luni până vineri, în fiecare dimineață, de la 10:30 la ora 13:00, să savurați cafeaua cu cele mai bune subiecte ale zilei. ❤”, se arată pe contul de Instagram al emisiunii Vorbește lumea.

„Sunt atât de fericită şi pregătită să revin la «Vorbește lumea». Perioada cât am stat acasă am adunat cele mai bune şi mai valoroase informaţii pentru proaspetele mămici. Noul decor este absolut fabulos şi mă bucur din tot sufletul că începem o nouă etapă într-o nouă casă. Vom avea şi un element-surpriză, un element foarte apetisant, chiar sexos, aş putea spune, alături de noi”, a declarat Adela Popescu.

„Pentru noi, vacanţa a luat sfârșit şi suntem pregătiți să revenim în casele dumnevoastră cu cele mai proaspete informaţii. În acest nou sezon, primiți-ne cu braţele deschise şi să începem diminețile binedispuşi! A revenit şi scumpa mea colegă Adela Popescu, dar nu vom fi singuri, o nouă colegă ni se va alătura, va fi co-prezentatoarea noastră. Mai în glumă, mai în serios, între două nu te plouă, dar nici bine nu-ţi e”, a transmis Cove…

Sursa: okmagazine.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies