Home Stiri mondene Adela Popescu se afla pe patul de spital: “De 4 zile mă durea stomacul”

Adela Popescu se afla pe patul de spital: “De 4 zile mă durea stomacul”

de Arseni Ana

Adela Popescu si-a panicat colegii si fanii cand in ziua de 23 iunie aceasta nu si-a facut aparitia la emisiunea “Vorbeste Lumea” pe care o prezinta alaturi de Gabriel Coveseanu.

Aceasta a povestit intr-un video pe instagram ce s-a intamplat. Din dorinta de a linisti pe toti cei dragi si pe toti cei cu care a intrat in contact in ultimele zile, Adela Popescu si-a facut inclusiv test pentru Covid, care din fericire este negativ.

Pentru a nu oferi motive de suspiciune celor din presa, vedeta a si aratat rezultatul testului, de unde se vedea clar ca este negativ.

Adela Popescu se afla pe patul de spital: "De 4 zile mă durea stomacul"
“Nu vă salut de unde mi-aș fi dorit să o fac, dar asta e viața. Sunt internată, dar să vă spun cum am ajuns în acest punct. De 4 zile mă durea stomacul. M-am gândit că am avut o perioadă mai stresantă, că nu m-am odihnit suficient, după care durerea s-a localizat în partea dreaptă, iar ieri-noapte (luni, 22 iunie ), pe la 3 dimineața, nu mai puteam de durere și am venit la spital, la Urgență. În urma consultului mi s-a recomandat un computer tomograf și se pare că am o inflamație în zona în care se termină colonul și în mod normal începe apendicele”, a povestit Adela Popescu într-un video pe instagram.

Adela Popescu se afla pe patul de spital: "De 4 zile mă durea stomacul"

Adela Popescu si-a facut testul covid ca protocol impus la fiecare internare in spital.

“Protocolul impune ca la orice internare să se facă și un test pentru COVID-19. Mi s-a făcut și mie, este negativ, iată-l. Nu mă laud cu asta, doar că s-au făcut multe speculații pentru că am lipsit de la emisiune. Nu am Covid, mai sunt și alte probleme de sănătate în țara asta și pe glob. Momentan mă simt bine, mi se administrează antibiotic, sunt sub supraveghere și vrem să vedem că lucrurile merg spre bine, astfel încât mâine sau poimâine să merg acasă. Sperăm să nu fie nevoie de intervenție chirurgicală”, a mai declarat frumoasa prezentatoare de la Protv.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies