Home Stiri mondene Adela Popescu se pregătește să nască în doar câteva zile

Adela Popescu se pregătește să nască în doar câteva zile

de Clara

Adela Popescu mai are doar câteva zile și va aduce pe lume al treilea copil. Aceasta s-a pregătit pentru marele eveniment așa cum știe mai bine, iar emoțiile actriței sunt extrem de mari.

„Câte emotii am…. Și o mulțime de gânduri îmi trec simultan prin minte. Să fie bine Avionel, să fie o naștere ușoară, să fim sănătoși și să ajungem cu bine acasă… A mai rămas foarte puțin timp și abia aștept să îl țin în brațe, dar, parcă, în același timp, îmi e deja dor de perioada asta a sarcinii, care s-a scurs mult prea repede. Bagajul pentru maternitate e pregătit, dosarul la zi, kit-ul de celule stem la îndemână, doar să ne spună bebe că a venit momentul”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.

„Micuțule… și ce zici că mai faci? E bine acolo, la cuptoraș? E bine, nu? Cred și eu. ❤️
Toată lumea îmi spune să vorbesc cu tine, tu știi că o fac. Dar îți spun chestii de-astea patetice, de dragoste. Te mângâi, te apăr de piciorușele lu’ frate-tu Andrei, te încurajez să comunici cu Alexandru de fiecare dată când te pupă și îți spune secretele lui și nu te cert când îmi dai câte un pumn în vezică. E și asta tot o formă de iubire, să știi. 🙂

Și, deși fac toate astea, îmi e foarte teamă să încerc să te conving de momentul în care să vii să ne cunoști.
Căci, pe cât de nerăbdătoare sunt să îți simt pielicica de pisoi de pieptul meu, pe atât de îngrozită de travaliul prin care o să-ți faci intrarea. Pardon, ieșirea. Așa că m-am hotărât să mă las în voia ta, pentru că știu că împreună o să ne iasă cum nu se poate mai bine”, a mai scris Adela pe rețelele de socializare.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies