Home Stiri mondene Adela Popescu și fiul său cel mic, într-o ipostază emoționantă

Adela Popescu și fiul său cel mic, într-o ipostază emoționantă

de negriuelena

Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite mămici din showbizul românesc. Aceasta este căsătorită cu actorul și prezentatorul TV Radu Vâlcan, iar împreună au doi băieței absolut adorabili, pe nume Alexandru și Andrei.

Frumoasa actriță este o mamă responsabilă ce face tot ce poate pentru bunăstarea și sănătatea copiilor săi, oferindu-le toate cele necesare unei dezvoltări fizice și psihice adecvate.

Recent, Adela Popescu a fost surprinsă într-o ipostază extrem de emoționantă împreună cu fiul său cel mic, Andrei. Mai exact, a fost fotografiată în timp ce îl alăpta, întrucât se numără printre mamele care au decis să își alăpteze pruncii și să arate tuturor că este complet natural acest fapt.

Aceasta a postat fotografia de mai sus pe pagina sa de Instagram, alăturând o descriere simplă, dar la fel de încărcată de semnificație.

„Da, iubirea mea, da ❤”, este descrierea ce însoțește fotografia în care Adela Popescu își alăptează micuțul.

În urmă cu puțin timp, Radu Vâlcan a făcut unele declarații ce vizează planurile de viitor ale familiei lor. Acesta a vorbit despre posibilitatea de a își mări familia cu încă unul sau doi copii, fără să excludă această variantă, ci arătându-se încântat de idee. Totuși, ar dori să mai amâne pentru câțiva ani această etapă a vieții lor de familie.

„Mai bine vorbim peste câțiva ani, să vedem cum sunt la al treilea sau poate chiar al patrulea copil. (râde) Acum, lăsând gluma, cred că toți părinții sunt în asentimentul meu când spun că acesta este cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unui om!”, a declarat Radu Vâlcan…

Adela Popescu și Radu Vâlcan au o relație din anul 2010, de când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unui post de televiziune, iar de atunci formează unul dintre cele mai puternice cupluri din showbiz. S-au căsătorit pe 22 august 2015, în 2016 a venit pe lume primul lor copil, Alexandru, iar în decembrie 2018, s-a născut cel de-al doilea, Andrei.

Sursă: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies