Home Stiri mondene Adela Popescu și Radu Vâlcan, anunț surprinzător: „Ne-am dorit să fie…”

Adela Popescu și Radu Vâlcan, anunț surprinzător: „Ne-am dorit să fie…”

de negriuelena

Adela Popescu și soțul său, Radu Vâlcan, au luat o decizie la care nu se gândea nimeni.

Aceștia se vor muta împreună cu cei doi copii ai lor, Andrei și Alexandru, într-o casă mai spațioasă, lucru pe care și-l doreau de ceva timp.

Prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea a descris cum arată viitoarea lor casă și a precizat că este situată foarte aproape de locuința actuală.

„Casa în care ne mutăm are trei dormitoare, living, o mansardă, bucătărie, adică nu este vreo vilă cu 20 de dormitoare, 40 de băi și 5.000 mp de curte.

Nu, este o casă normală, un pic mai spațioasă decât cea în care locuim acum, un pic mai bine împărțită și atât.

Ne-am dorit să fie într-un cartier cu mai multe case, astfel încât să existe o zonă securizată în care să se poată juca micuții noștri cu cei ai vecinilor.

Mi se pare important să existe o comunitate. E tot în zonă, la o stradă de cea în care locuim acum”, a declarat Adela Popescu pentru Libertatea.

Vedeta a precizat că dressing-ul ei va fi mai mic decât bucătăria, întrucât soțul ei visează la o bucătărie mare, întrucât este pasionat de gătit.

„Radu își dorește foarte mult o bucătărie cu o insulă mare, pentru că el este pasionat de gătit și în fiecare seară îmi spune:

«Uite, dacă eram acum la insula noastră din casa cealaltă, cum găteam eu? Ce pregăteam eu?»”, a adăugat Adela Popescu…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies