Home Stiri mondene Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat în prima vacanță în cinci

Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat în prima vacanță în cinci

de Clara

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt doi împătimiți ai vacanțelor. Aceștia au plecat la mare cu cei trei copii, iar actrița a făcut câteva glume despre acest lucru, mai ales că cel mic, Adrian, are doar o lună de viață.

Ne-am făcut curaj, că nu se mai putea, și am pornit spre mare. Am folosit drept pretext aniversarea de o lună a lui Adrian și utilitatea dovedită a aerosolilor. 

De fapt, un rol important în decizie a jucat logica mea care spune că, atât timp cât bebelușul e alăptat exclusiv, nu se poate întâmpla nimic în plus față de ce s-ar putea întâmpla și acasă, plus dorul cât casa de mare de… mare.
Soțul a zis că are sens, așa că a fost de acord. Drept mulțumire, i-am dat un vin sec pe malul mării. Pare încântat, cred că ne mai aduce
”, a scris Adela pe pagina sa de Instagram.

Vouă vi se pare normal să vă spună un copil de cinci ani că se plictisește? Da, da, știu, copiii trebuie lăsați să se plictisească. Abia din starea asta se activează creativitatea și naște o nouă realitate minunată pentru ei. Cunosc teoria și o cred. Mă plictiseam și eu când eram mică, cu siguranță, însa nu asociam «sentimentul» ăsta cu ceva neplăcut care creează disconfort, nici măcar nu cred că îl numeam. Nu știam că are nume. 

M-am trezit azi cu Alexandru spunându-ne că el nu mai vrea pe plajă, ca SE PLICTISEȘTE și că vrea la locul de joacă. În fine, Radu zice că exagerez, mie nu mi-a plăcut moaca aia de preadolescent nemulțumit. E cam devreme, nu sunt pregătită. Revin la întrebarea de mai sus. E normal?”, a scris Adela în urmă cu scurt timp pe rețelele sociale…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies